Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2014 – Michalis Koussis Half Marathon – Agrinio

2014 - Michalis Koussis Half Marathon - Agrinio

Distance: Half Marathon, Classification: 2nd place, Finish time: 1.20.05

Τι να πει κανείς για αυτόν τον μεγάλο αθλητή τον Μιχάλη Κούση. Ακούγοντας αφηγήσεις για αγώνες του, για προπονήσεις του, βλέποντας τον σεβασμό από όλους, μένει Αξέχαστος! Ήμουν  και φέτος  για άλλη μια φορά στην γιορτή, τον ξακουστό Ημιμαραθώνιο Μιχάλης Κούσης (για 5η φορά νομίζω). Εξαιρετική φιλοξενία, πάθος για τον αγώνα, οικογενειακές στιγμές με πολύ καλούς φίλους όπως την Λένα και τον Μπάμπη! Τα χαμόγελά τους γεμίζουν ενέργεια! Παρέα με τον Χρήστο, την Χαρά , εξαίρετο Σαβ/κο! 

Για μένα ήταν ένα τεστ (με όχι και τόσο εύκολες συνθήκες λόγω καιρού, είχαμε και την αλλαγή της ώρας...) αλλά όλα πήγαν κατ΄ ευχήν. Ένα τέμπο ελεγχόμενο σε όλη την διάρκεια του αγώνα με σκοπό να υπάρχουν δυνάμεις στο τέλος. Όσο περνούσε ή ώρα τόσο πιο αισθητή γινόταν η ζέστη και η υγρασία. Τελικά στα τελευταία χιλιόμετρα που η διαδρομή έχει κλίση  έτρεξα γρήγορα και αυτό ήταν σημαντικό! Νικήτρια η καλή μου φίλη Μάγδα Γαζέα !

Η διαδρομή μου μέσω του Garmin 910xt : http://connect.garmin.com/activity/470591219
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial