Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2014 – Nafplio Half Marathon

2014 - Nafplio Half Marathon

Distance: Half Marathon, Classification: 1st place, Finish time: 1.23.03

Πριν τρεις εβδομάδες μας είχε πάρει τηλέφωνο ο κ. Παπαποστόλου, ο άνθρωπος που είναι ο ιθύνων νους και για τον Μαραθώνιο της Αθήνας. Με ρώτησε αν ήθελα να τρέξω. Ήμουν διστακτική διότι έχω κάνει αρκετούς αγώνες και ο στόχος είναι 13 Απριλίου. Είπαμε θα το σκεφθούμε. Το σκεφθήκαμε γρήγορα όμως! Απαντήσαμε στον κ. Παπαποστόλου ότι θα τρέξω με προπονητικό τέμπο. Σημασία μας είπε είναι η συμμετοχή. Τον ευχαριστώ για αυτό. Θέλω επίσης να δώσω συγχαρητήρια στον ίδιο και στην Ομοσπονδία που το χρεώνεται για την άρτια  διοργάνωση στην υπέροχη πόλη του Ναυπλίου που βούλιαξε κυριολεκτικά! 

Συγχαρητήρια για την βράβευση των ΜΕΓΑΛΩΝ, Σπύρου Ανδριόπουλου και Μαρία Πολύζου (Πανελλήνια Ρεκόρ που αντέχουν ακόμα!!!) και του λάτρη των αποστάσεων και του Μαραθωνίου, Μεσογειονίκη, Χρήστο Σωτηρόπουλο, που η θετική του ενέργεια και η αγάπη του στον αθλητισμό περισσεύει! Συγχαρητήρια στον Γρηγόρη Σκουλαρίκη για την πρωτιά του! Συγχαρητήρια στην Χαρά Σκουλαρίκη για την 3η θέση. Συναθλήτρια και φιλενάδα μου!

Στον Ημιμαραθώνιο πραγματικά έως το 16χλμ έτρεξα προπονητικά! http://connect.garmin.com/activity/466388066 After that, ανέβηκε λίγο το tempo. Στο τέλος ήμουν γρήγορη όσο χρειάστηκε και κέρδισα την 1η θέση. 

Καμιά φορά και οι μαμάδες γίνονται ανταγωνιστικές! Συνεχίζω να αγωνίζομαι με σκοπό την προσωπική ευχαρίστηση αγαπώντας τον Αθλητισμό, τον καθαρό αθλητισμό - το fair play, και απολαμβάνω την κάθε στιγμή είτε είμαι εντός στόχων είτε όχι! Όταν δεν τα καταφέρνω πάντα λέω προσπάθησα με καθαρό τρόπο και πήρα το καλύτερο που μπορούσα να πάρω! 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial