Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2014 – Rotterdam Marathon

2014 - Rotterdam Marathon

Eίχα καιρό να νιώσω τόσο πικρή γεύση από αγώνα μου. Συνήθως διασκεδάζω τους αγώνες μου βρίσκοντας τον τρόπο ακόμη και αν δεν είμαι καλά. Αυτή την φορά δεν τα κατάφερα. Σταμάτησα στο 21.600μ Είχα υψηλές προσδοκίες για αυτόν τον αγώνα.Τα πράγματα χάλασαν όμως πριν ακόμη τρέξω. Από εκεί και πέρα έπρεπε να ήμουν πιο ψύχραιμη να είχα πιο καθαρό μυαλό. Ξαφνικά δεν μπόρεσα να συνειδητοποιήσω ότι μπορεί από την μια μέρα  στην άλλη να αλλάξουν τα δεδομένα.

Μπήκα στον αγώνα με τα δεδομένα των στόχων μου και το κυνήγησα μέχρι του σημείου που δεν πήγαινε άλλο. Ήταν σοκ για μένα να σταματήσω. Δεν υπάρχει στις επιλογές μου και όμως συνέβη. Εκείνο που έχω να πω είναι ότι ο Μαραθώνιος είναι μεγάλο σχολείο σε όλα. Καθαρό μυαλό, ψυχραιμία, στρατηγική, υπομονή αλλά και  ταχύτητα αποφάσεων, θάρρος  και πολλά άλλα όπως φιλοσοφείν. Δεν μου έφταιξε η διαδρομή, οι συνθήκες ή το Rotterdam. Μάλιστα σίγουρα θα ξαναβρεθώ εκεί. Δεν βρέθηκα σε καλή μέρα σωματικά αλλά και ψυχολογικά. Επόμενοι στόχοι δόξα το Θεό υπάρχουν, αλλά πάνω από όλα ο πιο σημαντικός στόχος είναι να διασκεδάζουμε αυτό που κάνουμε δίνοντας τα όλα!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial