Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2012 – Ladies Run

2012 - Ladies Run

Η ιδέα ήταν τρομερή! Η υλοποίησή της από το Ladies Run σε συνεργασία με τον Αστέρα Βουλιαγμένης, εξαιρετική! Ξέρετε τι πιστεύω. Εμείς οι Γυναίκες είμαστε θετικότερες απέναντι στην ζωή. Από το πρωί φθάνοντας στον χώρο με όλη την οικογένεια, άκουγες χαμόγελα, ξεκαρδίσματα, πειράγματα, ο χαβαλές πήγαινε σύννεφο! Έτσι είμαστε εμείς οι Γυναίκες. Η φίλη Άντζελα για παράδειγμα ξεκίνησε αρχικά ζέσταμα με βραδινό πανέμορφο τακουνάκι! Θετική ενέργεια! "Θα πας για παγκόσμιο ρεκόρ" πείραζε η μία την άλλη. "To ροζάκι σου πάει"!

Μοντελάκια όλες βέβαια, τα καλύτερά μας θα φορέσουμε! Έτσι είμαστε, τι να κάνουμε. Στην εκκίνηση βέβαια, τα ίδια, δεν υπήρχε το κλασικό ανδρικό σπρώξιμο. Βουρ, με πολιτισμό και γέλια. Η διαδρομή ήταν απλά πανέμορφη. Οι φωτογραφίες ίσως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες που έχω δει ποτέ σε περιβάλλοντα χώρο αγώνα. Και όλα αυτά με απώτερο κίνητρο τον φιλανθρωπικό σκοπό για την καταπολέμηση του καρκίνου. Μπράβο σε αυτούς που συνέλαβαν αυτή την ιδέα, μπράβο για την πραγματοποίησή της! Μπράβο σε όλα τα κορίτσια!!!!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial