Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2012 – Athens Classic Marathon

2012 - Athens Classic Marathon

Distance: 42.195km, Classification: 2nd place, Finish time: 1.40.32

Έτρεξα και φέτος σε αυτή την υπέροχη γιορτή, τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας! Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου, μην ξεχνιόμαστε! Τερμάτισα! Τερμάτισα και φέτος στην δεύτερη τιμητική θέση για το Παν/νιο Πρωτάθλημα!

Πράγμα  που μου δίνει και φέτος θέση στην Δ΄ Κατηγορία της ΕΠΥΑ σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Ομοσπονδίας. Πέτυχα και ατομικό ρεκόρ κλασικής! Μαραθώνιος χωρίς προβλήματα γίνεται;... Σπάνια, όπως λέει και ο Χρήστος. Συγκάηκαν πολύ γρήγορα τα πέλματά μου (από το 15χλμ με τα συνεπακόλουθα) αλλά αυτά είναι για να μας δοκιμάζουν και να μας κάνουν πιο δυνατούς. Έχασα χρόνο και αυτοσυγκέντρωση. Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να τα δίνω όλα και έτσι μόνο θα είμαι ευχαριστημένη. Κάποια στιγμή το έχανα λίγο λόγω πόνων, κάποια στιγμή το πάλευα. Πάντως η  κατηφόρα της Ηρώδου Αττικού και η είσοδος στο Παναθηναϊκό Στάδιο πάντα είναι ανατριχιαστική. Τέτοιες στιγμές αξίζουν πολλά! Οι στιγμές που ζούμε εμείς ΟΛΟΙ που ασχολούμαστε με τον αθλητισμό είναι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial