Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2012 – Balkan Half Marathon Championships – Kavarna/Bulgaria

2012 - Balkan Half Marathon Championships - Kavarna/Bulgaria

Distance: Half Marathon, Classification: 2nd place, Finish time: 1.22.48

Ήταν μια απρόσμενη συμμετοχή! Η δεύτερη θέση που κατέλαβα ήταν μία καλή θέση, σε μία εποχή που όλοι οι  Έλληνες-ίδες μαραθωνοδρόμοι προετοιμάζονται μεν (για κλασική) αλλά με προπόνηση βάσης. Όταν μου εδόθη από την Ομοσπονδία το ΟΚ να λάβω μέρος στο 1ο  Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου, πραγματικά χάρηκα σαν να έπαιρνα για πρώτη φορά μέρος σε Βαλκανικούς! Το είχα ανάγκη και για ψυχολογικό ανέβασμα.

Τι κι αν έχω κερδίσει 4 φορές το Βαλκανικό πρωτάθλημα Τριάθλου! Ενθουσιάστηκα ξανά με την 2η αυτή θέση! Ο χρόνος μου 1.22.48 (λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα της εποχής, αλλά και ότι ήταν αγώνας αναμονής από όλες μας) ήταν καλούτσικος. Ήμουν στην 2η θέση, θα μπορούσα και στην 1η (αν δεν βιαζόμουν να κάνω πρώτη την αλλαγή στο τέλος, στο 18χλμ)  αλλά είμαι ευχαριστημένη. Συνεχίζουμε να ζούμε τις στιγμές. Επέστρεψα με χαρά και με προσμονή να αγκαλιάσω την φαμίλια μου!!!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial