Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2011 – Milano City Marathon

2011 - Milano City Marathon

Distance: Marathon, Classification: 5th place, Finish time: 2.50.23

Ουσιαστικά θεωρούμαι 'rookie', όπως λένε και στο μπάσκετ οι Αμερικάνοι για τους πρωτοεμφανιζόμενους. Not bad for the first time! Δεν ξέρω αν θεωρείται τύχη το να τρέξεις Μαραθώνιο με 28 βαθμούς κελσίου (όπως έδειχνε το ρολόι μου στον τερματισμό), δεν ξέρω αν θεωρείται τύχη να σε θυμάται η γυναικεία σου φύση μέσα στον αγώνα με τέτοιες συνθήκες. Είναι όμως καλό να έρχεσαι πάντα στον τερματισμό! Προσπαθείς, υπάρχεις!

Στην αρχή της εβδομάδας, βλέποντας μαζί με τον Χρήστο τις  καιρικές συνθήκες που θα επικρατούσαν στο Μιλάνο, ψάξαμε για άλλο Μαραθώνιο. Οι λύσεις περιορισμένες, Θεσσαλονίκη ή Έσχεν την άλλη εβδομάδα. Αλλαγή πλάνων, αλλαγή εισιτήριων κλπ. Τότε είπαμε θα τρέξουμε με όποιες συνθήκες, θα αλλάξουμε ακόμη και τακτική. Θα τρέξουμε πολύ συντηρητικά, τόσο συντηρητικά που διαφωνούσα. Είπαμε ότι  θα αντιμετωπίσουμε την ζέστη στα ίσια, θα φορτωθώ gel όπως οι αθλητές ironman, θα πιω πολλά υγρά και θα το παλέψω, ούτως ώστε αν βγει κάτι, να με έχει εκπαιδεύσει διπλά, όπως μου είπε και ο Χρήστος. Τα κατάφερα, με την έννοια  της 5η θέσης σε διεθνή Μαραθώνιο και την χαρά του τερματισμού σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Συνεχίζω να πιστεύω ότι ορίζουμε την  τύχη μας και ότι αν βρίσκεις δυσκολίες είναι και για καλό! Τρέχω, προσπαθώ, άρα ζω! Next time, γιατί τώρα πια μου δόθηκαν ακόμη περισσότερα κίνητρα. Ο Μαραθώνιος είναι μέγιστη σωματική προσπάθεια, πόλεμος με την λογική σκέψη, αγώνας να παραμείνει φρέσκος και μάχιμος ο νους μέχρι τέλους και παράλληλα σκάκι τακτικής. I like it!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial