Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2011 – Amsterdam Marathon

2011 - Amsterdam Marathon

Distance: Marathon, Finish time: 2.52.33

Κάθε τερματισμός είναι σημαντικός! Κάθε τερματισμός έχει αξία! Έντονα συναισθήματα ο Μαραθώνιος θα δώσει είτε τρέξεις για 4 ώρες, είτε τρέξεις για 3 ώρες είτε είσαι η Paula και τρέχεις για 2.18! Ο σημερινός Μαραθώνιος μου δίδαξε πολλά.

Οι συνθήκες ήταν ιδανικές για Μαραθώνιο. Εγώ όμως δεν βρέθηκα σε καλή κατάσταση. Τερμάτισα εκτός στόχου με χρόνο 2.52.33. Ίσως με το ένστικτό μου λίγο πριν λίγο μετά το 30 χλμ του Γύρου Ιωαννίνων είχα καταλάβει ότι είχα χάσει φρεσκάδα. Ξεκουράστηκα αρκετά, έριξα ρυθμούς, διορθώθηκε λίγο, αλλά πάλι φόρμα δεν ήρθε. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία. Το Άμστερνταμ ήταν ιδανικός αγώνας. Ξεκίνησα στο tempo στόχο με συντηρητικό  τρόπο. Έβγαινε ο ρυθμός αλλά όχι τόσο εύκολα όσο έπρεπε. Το είχα καταλάβει από πολύ νωρίς, είπα όμως θα το κυνηγήσω. Μέχρι το 27 χλμ ήμουν εντός. Στο 28χλμ ήρθε το γνωστό black out, όταν στραβώνει ο Μαραθώνιος και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο. Δυνατοί πόνοι στα πόδια και θαμπό τοπίο στα μάτια μου! Τι κάνω; Να σταματήσω; Για τον Χρήστο δεν τίθεται τέτοιο ερώτημα και ευτυχώς. Τερματίζεις, επιστρατεύεις δυνάμεις, περισσότερο ανεφοδιασμό και ΨΥΧΗ. Στο 40 χλμ σε περιμένει ο Οδυσσέας μου είπε, είσαι με τα καλά σου; Τι άλλο μπορούσα να σκεφτώ, αυτό ήταν. Θα τερματίσω αξιοπρεπώς. Που είναι το 35 χλμ, που είναι το 37 χλμ; Ο Χρήστος πάντα το δικό του μοτίβο, διορθώσεις τεχνικής. "Μαμά, μαμά" στο 39 χλμ ο Οδυσσέας. Ηλεκτρίστηκα, του φώναξα, πήρα λίγο δύναμη. Κόλλησα πάλι  στο 40 χλμ. Μεγάλο σχολείο ο Μαραθώνιος, είτε στους καλούς είτε στους δύσκολους. Το ίδιο και πιο πριν με το Τρίαθλο.

Έχω ξεκαθαρίσει κάτι με τον εαυτό μου. Κάνω Αθλητισμό, δευτερευόντως Πρωταθλητισμό, γιατί πάνω από όλα γουστάρω αυτά τα έντονα συναισθήματα. Με στόχους, ναι, αλλά όχι με απόλυτους στόχους. Μου αρέσει ο συναγωνισμός με καθαρό τρόπο, με Fair play. Θέλω να έχω φίλους και φίλες μέσα από τον Αθλητισμό και να τους βλέπω στα μάτια. Αυτό θα συνεχίσω παράλληλα με την οικογένειά μου. Next time λοιπόν, στον επόμενο στόχο, όπου και όποτε!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial