Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2017 – Nafplio Energy Triathlon

2017 - Nafplio Energy Triathlon

Distance: Sprint Triathlon, Classification: 1st place, Finish time: 1.07.04

Το Nafplio Energy Triathlon έχει εξελιχθεί σε έναν αγώνα σταθμό για το Τρίαθλο στην Ελλάδα.

Έχω αγωνιστεί σε δεκάδες διεθνείς αγώνες και βλέποντας τέτοιους αγώνες πια στην Ελλάδα χαίρομαι πραγματικά! Δεν έχουν καμία διαφορά. Θέλω να τονίσω ξανά ότι οι αθλητές θέλουν ΑΣΦΑΛΕΙΑ στον αγώνα τους, προδιαγραφές για γρήγορο αγώνα και διεξαγωγή by the rules of ITU. Αυτό λοιπόν είναι δεδομένο στο Ναύπλιο, αλλά και όπου οι αγώνες γίνονται θεσμικά από την Ε.Ο.ΤΡΙ. Συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη που εργάσθηκαν προς αυτή την κατεύθυνση πολλούς μήνες πριν για αυτό, αλλά και τις τελευταίες 2 ημέρες με όλες τους τις δυνάμεις. Συγχαρητήρια στους κριτές της Ε.ΟΤΡΙ.

Συγχαρητήρια στην Δημοτική Αρχή και στον Δήμαρχο κ. Κωστούρο  που δείχνει ότι δεν  αρέσκεται σε μετριότητες, αλλά σε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις!

Στα δικά μου... Εγὠ είμαι ερωτευμένη με αυτήν την πόλη! Είναι πραγματικά βγαλμένη σαν από παραμύθι. Έρχομαι να αγωνιστώ με τεράστια όρεξη, με διάθεση για μέγιστη απόδοση. Σε αυτό βοηθά και η πίστα του αγώνα που προσφέρεται για  ταχύτητες. Έτρεξα δυναμικά, εν μέσω φορτώματος προπόνησης, αγωνίσθηκα καλά και κατέκτησα την 1η θέση, ανεβαίνοντας στο βάθρο με νέα κορίτσια του αγωνίσματος.

Η καταγραφή του αγώνα μου μέσω του Garmin Connect: https://connect.garmin.com/modern/activity/1791994093

#HellasTriathlon #Energyraces #DHL #adidasrunning #adidasrunnersathens #GarminGreece #IDEALBIKESMANIATOPOULOS #HolmesPlace #High5Greece #Xtremestores #Zone3 #OakleyGreece

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial