Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2017 – ETU Triathlon European Cup & Mediterranean Championships – Altafulla/Spain

2017 - ETU Triathlon European Cup & Mediterranean Championships - Altafulla/Spain

Μεσογειακό Πρωτάθλημα Τριάθλου - Altafulla Ισπανίας -  02/07/2017

Είμαι πραγματικά περήφανη! Κάθε φορά χαίρομαι με μοναδικό τρόπο την συμμετοχή μου σε μεγάλους αγώνες. Ήμουν παρούσα στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα στην Altafulla της Ισπανίας που παράλληλα ήταν και European Cup.

Εκπροσωπώντας τα χρώματα της χώρας μου,  τερμάτισα με την γαλανόλευκη στα χέρια, σε έναν απαιτητικό αγώνα, στην 15η θεση για το Μεσογειακό πρωτάθλημα και στην 24η στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. 

Είμαι περήφανη γιατί ήμουν παρούσα σε έναν ακόμη μεγάλο αγώνα στην αθλητική μου πορεία και επίσης γιατί έλαβα τεράστια τιμή από την διοργάνωση και την ITU για την παρουσία μου! Την προηγούμενη μέρα είχα μικρή συνομιλία με την Πρόεδρο της ITU, Marisol Casado, στα πλαίσια της επανεκλογής του Προέδρου μας της Ε.Ο.ΤΡΙ, Γεώργιου Γερόλυμπου, ως Προέδρου της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Τριάθλου. 

Ήμουν στον αγώνα μαζί με την φίλη-συναθλήτρια εδώ και χρόνια και Olympian Athlete, Zurine Rodriguez από την Ισπανία, ως οι πιο έμπειρες αθλήτριες! Η Zurine είναι κι εκείνη Captain των #adidasrunners στην Μαδρίτη!

Συνεχίζω γιατί αυτή είναι η ζωή μου. Γιατί το κάνω με αγάπη. Απολαμβάνω τον αθλητισμό και αγωνίζομαι με πάθος κάθε φορά σαν είναι η πρώτη! Είμαι πραγματικά περήφανη και νιώθω τυχερή που ζω με συτόν τον τρόπο. Ο αθλητισμός  ήταν και είναι τεράστια υπεραξία για μένα. Ο αθλητισμός ποτέ δεν έπαψε να είναι κάτι που αφορά την  ανθρώπινη φύση μας. Όσο κι αν εξελισσόμαστε, ο αθλητισμός είναι εδώ για να κρατήσουμε αυτή την πολύτιμη πλευρά μας.

Ευχαριστώ τους δικούς μου ανθρώπους, τον Χρήστο, την οικογένεια μου!!! Ευχαριστώ την Ομοσπονδία μου, την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου. Ευχαριστώ τον coach Αλέξη Γκέλη που με μόλις 2 μήνες τριαθλητική προπόνηση τα καταφέραμε και πάνω από όλα πίστεψε και πιστεύει σε μένα! Ευχαριστώ τον πιστό μου φίλο Γρηγόρη, co-Captain στους adidas Runners Athens, και την Αφροδίτη για το τεράστιο support!

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρό μας, κ. Γερόλυμπο, για την επανεκλογή του στην Προεδρία της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Τριάθλου, παρουσία μάλιστα της Προέδρου της ITU, Marisol Casado!

Τι άλλο να πω! Μαγικό Σαββατοκύριακο! Η Γαλανόλευκη πάντα ψηλά!

#dhlexpress #garmingreece #idealbikes #idealmaniatopoulos #Shimano #bikeonscott #holmesplace #adidasrunnersathens #high5greece #oakleygreece #xtremestores #zone3 #brazilianos #whyirunathens #adidaswomen #hellastriathlon #wearetriathlon

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial