Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2017 – Δρόμος Θυσίας Καλαβρύτων

2017 - Δρόμος Θυσίας Καλαβρύτων

Distance: 10k, Classification: 2nd place

Καλάβρυτα, 10/12/2017 - Ο ιστορικός αγώνας διεξάγεται κάθε χρόνο στην μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων με συνδιοργάνωση του Δήμου Καλαβρύτων και του ΑΣΑΕΔ ΓΕΕΘΑ. Από επιλογή μου τρέχω κάθε χρόνο γιατί πιστεύω πως η μνήμη της ιστορίας μας είναι ότι πιο σημαντικό έχουμε ως παρακαταθήκη. Η διοργάνωση ήταν άψογη και η φιλόξενη πόλη των Καλαβρύτων είναι μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδος!

Συμμετείχα για να τιμήσω την μνήμη των θυμάτων της μαρτυρικής πόλης με τα χρώματα της Υπηρεσίας μου του Πυροσβεστικού Σὠματος και τερμάτισα στην 2η θἐση! Ήταν επίσης για μένα ένα καλό ξεκίνημα της χειμερινής μου περιόδου και προετοιμασίας ενόψει μιας μεγάλης αγωνιστικής χρονιάς και το 2018! (Δυνατός αέρας και ανηφορίτσα στο δεύτερο μισό της διαδρομής ήταν ότι έπρεπε για δύναμη). Ο χρόνος μου 38.30

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, συγχαρητήρια στους ένστολους νέους και την αθρόα συμμετοχή όλων των παραγωγικών σχολών της πατρίδος μας!

Την αγωνιστική μου διαδρομή κατέγραψε με ακρίβεια για άλλη μια φορά το Garmin μου Forerunner 935!

https://connect.garmin.com/modern/activity/2374404966

#adidasgr #adidasrunning #dhl #dhlexpress #adidasgr #garmingreece #holmesplace #high5greece #xtremestores #IdealManiatopoulos #idealbikes #pearlizumicycling #brazilianos  #oakleygreece

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial