Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2017 – Λιοφίλια

2017 - Λιοφίλια

Distance: 10k, Classification: 2nd place

16/12/2017 - Ένας αγώνας στημένος άριστα, με φιλικό τρόπο για τους δρομείς. Πέντε σειρές για γκρουπ κάθε δυναμικότητος, με τον κόσμο, προπονητές , θεατές κοντά στους αθλητές να βοηθούν και να μπιζάρουν τους συμμετέχοντες! Η χαρά του δρομέα!| Φέτος ο αγώνας ήταν και  επίσημος αγώνας του ΣΕΓΑΣ. Τεχνικός διευθυντής του αγώνα ένας φίλος που ξέρει καλά από διοργανώσεις και αγώνες αποστάσεων, ο Δημήτρης Θεοδωρίδης του Marathon Club.

Πολλοί δρομείς λοιπόν ήταν εκεί παρόντες , δεν μπορούσα ούτε εγώ να λείψω από ένα εξαιρετικό 10km. Ο καιρός δεν βοήθησε ιδιαίτερα αλλά κανέναν δεν στεναχώρησε! Ήμουν 2η στον αγώνα με 37.39 αγωνιζόμενη με super αθλήτριες.

Βρίσκομαι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας μου και είμαι χαρούμενη για την φυσική μου κατάσταση στην παρούσα περίοδο. Δεν μπορώ να κρύψω την χαρά μου όταν αγωνίζομαι με την αγαπημένη  μου φίλη Μάγδα Γαζέα, που βρεθήκαμε για άλλη μια φορά στο βάθρο των νικητριών. 

Συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς!

Συγχαρητήρια στην διοργάνωση!

Καλά Χριστούγεννα!!!

#adidasgr #adidasrunning #dhl #dhlexpress #adidasgr #garmingreece #holmesplace #high5greece #xtremestores #IdealManiatopoulos #idealbikes #pearlizumicycling #brazilianos  #oakleygreece

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial