Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2015 – National Duathlon Championships – Kiparissia

2015 - National Duathlon Championships - Kiparissia

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου έλαβε χώρα στις 22 Φεβρουαρίου στην Κυπαρισσία.  Η Κυπαρισσία είναι μια πόλη που αγαπά τον αθλητισμό πραγματικά, και έχει αναδείξει πολλούς πρωταθλητές. To Τρίαθλο, τα multisport μου δίνουν οξυγόνο, πώς να λείψω!

Το περιβάλλον και ο τόπος βέβαια είναι εξαιρετικός, ακόμη και με τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν. Εκείνο που με συγκίνησε ήταν η φιλοξενία των ανθρώπων της Κυπαρισσίας. Την προηγούμενη μέρα μας είχαν ετοιμάσει μία μικρή γιορτή με ένα pasta party. Εκεί δόθηκε και συνέντευξη για την επομένη του αγώνα. Προσπάθησαν και κατάφεραν να μας κάνουν να αισθανθούμε πολύ όμορφα. Μας δόθηκαν μικρά τοπικά δωράκια παράλληλα με την παραλαβή υλικού ενώ και εκεί η Pearl Izumi ήταν παρών! Είχαμε την αγωνία για την επομένη του αγώνα και τον καιρό αλλά με την θετική ενέργεια όλα πήγαν κατ΄ευχήν. 

Στο Τρίαθλο γίνεται μεγάλη ανάπτυξη και είναι χάρμα οφθαλμών να βλέπεις τα πιτσιρίκια του τοπικού συλλόγου Ν.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ να γεμίζουν τις εκκινήσεις και κάθε φορά να αυξάνονται, μαζί τους βέβαια και πολλά πιτσιρίκια και από σωματεία της Αθήνας . Με τους μικρούς μας φίλους ξεκίνησαν οι αγώνες και μας γέμισε χαρά η συμμετοχή τους και η αγωνιστικότητα τους. Δεν θα μπορούσε βέβαια να μην συμμετάσχει και ο μικρός αθλητής της οικογένειας ο γιος μου! 

Ο Δήμος Κυπαρισσίας ήταν εκεί παρών με τον Δήμαρχο  και το Δ.Σ. να βοηθούν. Οι υπάλληλοι του Δήμου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Ψυχή του αγώνα η Αναστασία Χριστοπούλου και ο κ. Γιάννης Πετρίδης η εμβληματική φυσιογνωμία του Τριάθλου που βάζει διαρκώς μικρές ψυχούλες στον αθλητισμό! 

Ο καιρός λοιπόν του αέρα που λυσσομανούσε και της καταρρακτώδης βροχής δεν εμπόδισε τους πάνω από 150 συμμετέχοντες να έρθουν στον αγώνα ενώ το start list έφθανε τους 200+. Πραγματικά απορώ πως με αυτόν τον καιρό είχε σταθεί η αψίδα του αγώνα καθώς και η ζώνη αλλαγής. Στο τέλος του αγώνα μας περίμενε ένα ζεστό συγχαρητήρια με ένα μετάλλιο και δίπλωμα για κάθε συμμετέχοντα από τα παιδιά της Κυπαρισσίας. 

Παράλληλα με τις απονομές υπήρχαν κεράσματα από την τοπική κοινωνία και από ζαχαροπλαστεία. Όμορφες στιγμές λοιπόν στην Κυπαρισσία. Τους ευχαριστούμε πολύ για την Αγάπη τους. 

Αγωνιστικά και με γνώμονα πάντα το χρονόμετρο μου μπήκα σε αγώνες μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα διότι ήμουν τραυματίας και πραγματικά ας είναι καλά ο φυσιοθεραπευτής μου Michalis Charalampidis -  http://physiomanual.gr/ ο οποίος έχει κάνει τα αδύνατα δυνατά να τρέξω. Έτρεξα λοιπόν αρκετά καλά για αρχή και ελπίζω σιγά σιγά να επανέλθω στους ρυθμούς μου. 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial