Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2014 – Athens Half Marathon

2014 - Athens Half Marathon

Distance: 10km, Classification: 3rd place, Finish time: 1.22.55

Ο Ημιμαραθώνιος διεξήχθη και φέτος, ο κόσμος πλημμύρισε την πόλη μας! Χιλιάδες Αθηναίοι ευχαριστήθηκαν την Αθήνα χωρίς αυτοκίνητα! Ο καιρός προσφερόταν για να βγει ο κόσμος από το σπίτι του όχι βέβαια τόσο για τους αθλητές Ημιμαραθωνίου διότι υπάρχει ήδη καλοκαιρινό κλίμα! Συγχαρητήρια στον ΣΕΓΑΣ , συγχαρητήρια στον Δήμο Αθηναίων. Συγχαρητήρια σε όσους και όσες συμμετείχαν. Συγχαρητήρια στην Μάγδα Γαζέα και την Γιώτα Βλαχάκη που ήταν στην πρώτη και την δεύτερη θέση αντίστοιχα. 

Στα αγωνιστικά κατάφερα και φέτος να κερδίσω μια θέση στο βάθρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ημιμαραθωνίου με επίδοση 1.22.55. Δεν είχα την φρεσκάδα που θα ήθελα, έχω τρέξει πολλούς αγώνες, για εμένα η εποχή αυτή το τελείωμα των αγώνων. Το στοίχημα ήταν ότι κατάφερα να κρατήσω ένα αξιοπρεπές τέμπο χωρίς στον απολογισμό να λέω ότι πήγα άσχημα, κράτησα τέμπο Μαραθωνίου. Στο βάθος εγώ βλέπω πια το Μαραθώνιο της Αθήνας στις 9 Νοεμβρίου 2014 που είναι ο μεγάλος στόχος! Η σημαντική στιγμή για εμένα ήταν η απονομή του μεταλλίου μου από τον διευθύνων σύμβουλο της DHL κ. Λευτέρη Σαμαρά.

Δες την καταγραφή του αγώνα μου στο Garmin Connect: http://connect.garmin.com/activity/492517238
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial