Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2014 – National Triathlon Championships

2014 - National Triathlon Championships

Όμορφη μέρα για Τρίαθλο! Η χθεσινή ημέρα ήταν αφιερωμένη στην υπηρεσία μου , στην δουλειά μου, που μου προσφέρει την ασφάλεια να κάνω αθλητισμό, να μην ανησυχώ για την οικογένεια μου! Έτρεξα 1500μ. για το Παν/νιο Πρωτάθλημα Στίβου Ενόπλων Δυνάμεων στο Άργος. Σήμερα όμως ήταν το Παν/νιο Πρωτάθλημα Τριάθλου!

Ο καιρός σήμερα ήταν εξαιρετικός, πολλοί φίλοι μου, πολλοί συναθλητές μου, αρκετός κόσμος, η φίλη μου Χρυσή Ολυμπιονίκης στο Βάδην Αθανασία, που είχαμε δεν είχαμε την βάλαμε στο Τρίαθλο, πώς να μην είμαι χαρούμενη! Συγχαρητήρια σε όλους και όλες που συμμετείχαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους! 

Το Τρίαθλο είναι το αγαπημένο μου αγώνισμα, είναι το αγώνισμα που πριν 6 χρόνια εκπροσώπησα την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου το 2008. Πέρασα χρόνια αγωνίας , χαράς, υπερηφάνειας και διαρκών εκπλήξεων! Δεν μπορώ να λείψω από το Τρίαθλο! It's my home!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial