Τιμή μου που παρευρέθηκα στην εκδήλωση!

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 παρευρέθηκα στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Αγγελιοφόρος της «ΕΛΠΙΔΑΣ» Σάκης Ρουβάς, περικυκλώθηκαν απ’ τα παιδιά και όλοι μαζί άναψαν το Δένδρο των Ευχών στην είσοδο του Νοσοκομείου.

Εν συνεχεία απονεμήθηκαν Τιμητικές Πλακέτες της «ΕΛΠΙΔΑΣ» στον Δήμαρχο Ναυπλίου κύριο Δημήτρη Κωστούρο, ο οποίος αφού ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη της παρέδωσε χρηματική επιταγή από τα έσοδα του Μαραθωνίου Ναυπλίου, και στον Τεχνικό Διευθυντή του Μαραθωνίου Ναυπλίου κύριο Ευάγγελο Παπαποστόλου. Αλλά και σε μένα και τον φίλο συναθλητή Γρηγόρη Σκουλαρίκη προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα. Άλλωστε, ήμασταν εκεί ως διακεκριμένοι αθλητές, με τον Δήμαρχο Ναυπλίου κ. Κωστούρο και τον κ. Παπαποστόλου, εκπροσωπώντας τον Μαραθώνιο του Ναυπλίου και την πόλη. Συγκινητικές και όμορφες στιγμές!

Η κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη  κάνει τεράστιο έργο και πραγματικά είναι Άγγελος για τα παιδιά! Την θαυμάζουμε και την σεβόμαστε για το έργο της! Συγχαρητήρια κυρία Βαρδινογιάννη!

Εκείνο που μένει είναι να Αγαπάμε πραγματικά διότι η Αγάπη θεραπεύει τα Πάντα! Η δύναμη που πήραμε από το χαμόγελο των παιδιών μας δίνει Ελπίδα ότι υπάρχει και η όμορφη πλευρά του κόσμου!

Καλές γιορτές! Χρόνια πολλά σε όλους!