Δοκίμασα το νέο adidas ULTRABOOST 19 στα runs μου και ορίστε οι εντυπώσεις μου!

Το νέο ULTRABOOST 19 ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!«Συναντηθήκαμε» για πρώτη φορά στο adidas Runbase και είπα «…ουάου»! Με «κέρδισε» κατευθείαν!

Το πρώτο πράγμα που έχω ανάγκη στα αθλητικά μου παπούτσια είναι η υποστήριξη της ποδοκνημικής μου άρθρωσης, αλλά και του Αχίλλειου τένοντα.

Η  νέα σόλα του ULTRABOOST 19  είναι απίστευτα βελτιωμένη, έχοντας προστεθεί υλικό (χωρίς όμως πρόσθετο βάρος), με αποτέλεσμα να έχει καλύτερη απορρόφηση κραδασμών.

Το νέο σχήμα στο τελείωμα της σόλας του βοηθά πολύ την προσγείωση στο έδαφος με αποτέλεσμα το χτύπημα στο έδαφος απλά… να μην υπάρχει

Το προστατευτικό γύρω από την φτέρνα είναι πραγματικά ικανό να κρατάει το παπούτσι ακλόνητο, ενώ υπάρχει απίστευτη βελτίωση στο μπροστινό, προστατευτικό του πλἐγμα, αλλά και στο ύφασμά του!

Εδώ μιλάμε για υλικό που είναι ό,τι πιο φιλικὀ έχει δεχθεί το πόδι μου!

Τα πολύπαθα πόδια μου ξεκουράστηκαν! Είπα «τέλος στις ενοχλήσεις στον Αχίλλειο»!

Αφήνω τελευταίο θέμα την εξωτερική εμφάνιση! Ενώ το  νέο ULTRABOOST 19 είναι το νέο αγαπημένο μου παπούτσι προπόνησης, για μένα αποτελεί και ό,τι πιο όμορφο έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής από την adidas!

Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να ζήσετε κι εσείς την εμπειρία του νέου ULTRABOOST 19!

Ελάτε να προπονηθείτε και να τεστάρετε κι εσείς στα runs σας το νέο ULTRABOOST 19, την εβδομάδα από 12 ως και 16 Μαρτίου. Εμείς οι adidas Runners Athens υποδεχόμαστε το UB19 RUNNING FESTIVAL x ATHENS HALF MARATHON που θα μας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες ενόψει του φετινού Ημιμαραθωνίου της Αθήνας. Μην το χάσετε!

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της δωρεάν εφαρμογής Runtastic, κάνοντας join το Group των adidas Runners Athens.

Αν θέλετε να αποκτήσετε το νέο ULTRABOOST 19, hurry up! Μέχρι τις 16.03, κερδίζετε ένα exclusive running ή training session με την αγορά του, αποκλειστικά στα adidas stores Αττικής: Ερμού, Καλλιθέα, Metro Mall, River West, Περιστέρι, Νέα Ερυθραία, Golden Hall, The Mall Athens, Πειραιάς, Ελληνικό, Γλυφάδα, adidas Corner attica City Link.

#adidasRunnersAthens

#ULTRABOOST