Μια συνεργασία με… ιδιαίτερο συμβολισμό για μένα!
Η συμπόρευσή μου με την DHL τα τελευταία 4 χρόνια είναι κάτι που με κάνει ναDeniz_Dimaki_DHL 2 αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανη – μου δίνει πραγματικά φτερά στα πόδια! Η DHL είναι μια παγκοσμίου φήμης εταιρεία. Στηρίζει τον αθλητισμό χρόνια τώρα και είναι πίσω από κάθε μεγάλο αγώνα εντός αλλά και εκτός Ελλάδας! Η αξιοπιστία της και το prestige της, την κάνουν υπερδύναμη στον χώρο.

Η βοήθεια που μου προσφέρει είναι ανεκτίμητη! Η περηφάνια να αγωνίζομαι με τα χρώματά της μου δίνει ιδιαίτερη χαρά. Υπάρχουν ακόμη και αυτήν την εποχή Άνθρωποι, Εταιρείες με ανθρώπινο πρόσωπο, που αγαπούν και στηρίζουν τον Αθλητισμό. Η βοήθεια αυτή έχει και συμβολισμό για μένα. Μια κορυφαία Εταιρεία στον χώρο των μεταφορών, των logistics, μου δίνει έξτρα «ιπποδύναμη» στα πόδια, στην καρδιά και στα πνευμόνια μου!

Πριν μερικά χρόνια, γνώρισα τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της DHL, τον κ. Λευτέρη Σαμαρά. Με εξέπληξε το ενδιαφέρον του και η ευγένειά του. Γνωρίζοντάς τον ακόμη καλύτερα, κατάλαβα ότι είναι ένας πραγματικός  Leader και τίποτε δεν είναι τυχαίο! Οδηγεί το «τρένο» της DHL στην Ελλάδα και Κύπρο ως… Υπερταχεία! Η διάθεση της εταιρείας να βοηθήσει στις αγωνιστικές μου προσπάθειες, με σκλάβωσε. Με δέχτηκαν αμέσως στην οικογένεια της DHL με την πιο θετική ενέργεια! Περνώντας τα χρόνια αισθάνομαι πια κομμάτι της DHL! Σας ευχαριστώ από καρδιάς! Προσπαθώ πάντα, με όλες μου τις δυνάμεις, να τιμώ τα χρώματα της DHL.

Σας Ευχαριστώ κ. Σαμαρά για την ανθρώπινη προσέγγιση και την άμεση ανταπόκριση.

#DHL #DHLExpress