Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2019 – Ladies Run
2019 - Ladies Run

Distance: 5k, Classification: 2nd place

20/10/2019 - Δεν θα μπορούσα να λείψω και φέτος. Ήταν η όγδοη συνεχής χρονιά που διεξάγεται ο πανέμορφος αυτός αγώνας!

Σκοπός του: η προβολή της Γυναίκας εργαζόμενης, μητέρας, αθλήτριας, της γιαγιάς, της εγγονής, της γυναίκας που θα βἀλει το σορτς της και θα βγει να τρέξει γιατί πολύ απλά είναι όμορφο και θετικό!

Το Ladieς Run είναι ένας αγώνας που πρωτίστως σέβεται και αγαπά την γυναίκα.

Παράλληλα σε συνεργασία με τον δεσμό βοηθά ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και δει γυναίκες που έχουν δει την άσχημη πλευρά της ζωής.

Έχουν δοθεί μέχρι τώρα περισσότερα από 25.000 ευρώ  σε πολλές κοινωνικές δομές και μάλιστα σε γυναίκες! Βρέθηκα αρκετές φορές μαζί με τον Κίμων σε αυτές τις πρωτοβουλίες του  Ladies Run και πάντα αισθανόμουν ευγνώμων.

https://www.ladiesrun.gr/to-minima-2019/

Μπράβο Ladies Run! Συγχαρητήρια Κίμων Στο αγωνιστικό κομμάτι έτρεξα πολύ καλά μαζί με ἐνα εξαιρετικό κορίτσι την Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, εκείνη κατέλαβε την πρώτη θἐση και εγώ την δεύτερη. Της εύχομαι συγχαρητήρια και καλή συνέχεια,  κυνηγώντας  η κάθε μία μας,  τους δικούς της στόχους. https://connect.garmin.com/modern/activity/4174575106 https://www.ladiesrun.gr/apotelesmata-2019/   #adidasgr #adidas #adidasrunners #running #run #iloverunning #garmingreece #teamgarmingreece #beatyesterday #dhlgreece #swimmingshop #zone3 #holmesplace #idealmaniatopoulos #pearlizumicycling #scott #high5greece #compexgreece #brazilianos #swimmingshop #Lazer100 #ridemoredomore #Here we going #camelback #cardiometabolism    
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial