Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2018 – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου – Πηγή Τρικάλων

2018 - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου - Πηγή Τρικάλων

Classification: 12th place, Finish time: 30.37

25/2/2018 - Είμαι πολύ χαρούμενη πραγματικά σήμερα! Συμμετέχω σε αυτά τα πρωταθλήματα από το 1991 που το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου έγινε στο Τατόι.

Έχω κερδίσει αρκετά μετάλλια και εθνικές ομάδες στον Ανώμαλο Δρόμο! Το σημερινό παρών μου όμως και η 12η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου στην Πηγή Τρικάλων ήταν για μένα ό,τι όμορφοτερο!

Η συμμετοχή και ο συναγωνισμός στην κατηγορία των γυναικών σήμερα ήταν από τις πιο δυνατές των τελευταίων χρόνων. Οι συνθήκες; Πραγματικό… cross country! Λάσπη και άφθονη βροχή που δεν σταμάτησε ποτέ, ανωφέρειες, κατωφέρειες! Ο χρόνος μου 30.37.

https://connect.garmin.com/modern/activity/2521560776

Με το σωματείο μου τον ΓΑΣ ΙΛΙΣΟ κερδίσαμε την 2η θέση στο ομαδικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Ο Μαραθώνιος της άνοιξης εκτός Ελλάδος στο Enschede Marathon είναι ο μεγάλος στόχος και το σημερινό run με ανέβασε!

#adidasgr #adidasrunnersathens #dhlexpress #garmingreece #teamgarmingreece #high5greece #brazilianos #holmesplace #idealbikesmaniatopoulos #scott #pearlizumicycling

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial