Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2018 – National Duathlon Championships – Loutraki

2018 - National Duathlon Championships

Classification: 1st place

11/02/2018 - Μία ακόμη συμμετοχή μου σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου. Ένα ακόμη εξαιρετικό πρωτάθλημα στην πόλη των multisports, το Λουτράκι. Δεν θυμάμαι πραγματικά πόσες είναι οι συμμετοχἐς μου. Είναι πάρα πολλές! Εκείνο που ξέρω είναι ότι έχω εθισμό στο Δίαθλο, στα multisports,  στον αθλητισμό! Συμμετέχω, διασκεδάζω, ανανεώνομαι, ζω και αναπνέω στον αθλητισμό! Tο κίνητρό μου δεν είναι άλλο από την αγάπη μου στον αθλητισμό. Αγωνίζομαι βέβαια πάντα με ότι δυνάμεις διαθέτω. Η διοργάνωση εξαιρετική! Το Λουτράκι φιλόξενο για αθλητικές διοργανώσεις. Συγχαρητήρια στην Δημοτική αρχή. Συγχαρητήρια στην Ε.Ο.ΤΡΙ. Οι αγώνες μόλις ξεκίνησαν! Θα συνεχίσω να δηλώνω παρούσα σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα Τριάθλου, Μαραθωνίου, Στίβου, Ημιμαραθωνίου, Ανωμάλου δρόμου, Διάθλου κλπ γιατί αυτό κάνουν οι αθλητές - έτσι ζουν!

https://connect.garmin.com/modern/activity/2492669201 #adidasgr #adidasrunnersathens #dhlexpress #garmingreece #beatyesterday #holmesplace #high5greece #idealbikesmaniatopoulos #pearlizumicycling #brazilianos #zone3
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial