Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2018 – Nafplio Energy Triathlon

2018 - Nafplio Energy Triathlon

Distance: Sprint Triathlon, Classification: 1st place

17.06.2018 - Τι όμορφος είναι πραγματικά ο Αθλητισμός! Πόσο γενναιόδωρα μου έχει φερθεί! Πόσο όμορμες στιγμές έχω νιώσει! Σήμερα στο Nafplion Energy Triathlon αγωνίστηκα στο Sprint Triathlon και βρέθηκα στην πρώτη θέση του αγωνίσματος. Είμαι περήφανη.

Αγωνίζομαι μετά από τόσα χρόνια στους στίβους το ίδιο περίφημα όπως όταν ξεκίνησα και συνεχίζω να το διασκεδάζω με μοναδικό τρόπο! Σήμερα στο βάθρο των απονομών ήμουν με δύο νέα ταλαντούχα κορίτσια και αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά, γιατί θέλω να αγωνίζομαι με νέα παιδιά. Χαίρομαι να βλέπω νέα παιδιἀ στο αγαπημένο μου αγώνισμα και παίρνω δύναμη από αυτό.

Είμαι ευτυχής επίσης γιατί η κορούλα μου έχει μπει δυναμικά στα multisport και το διασκεδάζει απίστευτα! Κάθε φορά που την βλέπω συγκινούμαι!

Κατά τα άλλα η σημερινή διοργάνωση “Nafplio Energy Triathlon” ήταν μία διοργάνωση που δεν είχε σε τίποτε να ζηλέψει από ένα European Cup, υψηλών προδιαγραφών αγώνα, με τους κανονισμούς του αγωνίσματος να τηρούνται κατά γράμμα, ενώ υπήρχε και τεράστια πραγματικά συμμετοχή καθώς το όμορφο ιστορικό Ναύπλιο είναι πάντα ελκυστικό!

Συγχαρητήρια στον Δήμο Ναυπλιέων και στον Δήμαρχο, κ. Κωστούρο, αλλά και στην Ε.Ο.ΤΡΙ για την άψογη διοργάνωση. Παράλληλα με το Sprint Triathlon διεξήχθη Τρίαθλο Ολυμπιακής απόστασης, Super Sprint Triathlon, Aquathlon, Kids Aquathlon και αναπτυξιακά Triathlon1Swim!

#dhlgreece #triathlon #energyraces #garmingreece #triathlonhellas #high5greece #brazilianos #adidasgr #dhlgreece #holmesplace #triathlon1

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial