Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2018 – Loutraki ETU Triathlon Youth European Championships Festival

2018 - Loutraki ETU Triathlon Youth European Championships Festival

Loutraki ETU Triathlon Youth European Championships Festival - Triathlon1 Elite - Mixed Relay Triathlon  

1-2/9/2018 - Ήμουν εκεί, στην γιορτή του Αθλητισμού! ETU Triathlon Youth European Championships Festival στην χώρα μας, στο Λουτράκι. Οι καλύτεροι νέοι της Ευρώπης ήταν εκεί και μαζί και τα δικά μας παιδιά, τα Ελληνόπουλα! Με συμμετοχή 40 Ευρωπαϊκών χωρών. 200 Ευρωπαίοι αθλητές youth έδωσαν το παρών μαζί με τις Ομοσπονδίες τους, τους προπονητές τους, τους γονείς τους.

Μαζί και ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τριάθλου (ETU), Renato Bertrandi.

Η δύναμη της Ελλάδας! Αθλητισμός, Πολιτισμός! Τρομερές και συγκινητικές προσπάθειες από την elite της Ευρώπης στο Τρίαθλο! Μπράβο τους!

Η γιορτή ξεκίνησε δύο εβδομάδες πριν, με το camp της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τριάθλου (ITU) για παιδιά, όπου συμμετείχαν και τα δικά μας παιδιά από την Ελλάδα, συνεχίστηκε με το ETU Triathlon Youth European Championships Festival και τελείωσε με το Mixed Relay Triathlon.

Ένα Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Τριάθλου για τους νέους, με τις διπλάσιες συμμετοχές από το προηγούμενο στην Λιθουανία! Είμαι περήφανη που ήμουν εκεί! Είμαι περήφανη για την χώρα μου! Για τους δικούς μου άνθρωπους, για όλα τα παιδιά που εργάστηκαν γι’ αυτό! Είμαι περήφανη για την ιατρική μας ομάδα, και τον καρδιολόγο μας κ. Ελευθέριο Κολομτσά - Cardiometabolism Heart Center - που η άμεση παρέμβασή του έσωσε τη ζωή ενός αθλητή που παρακολουθούσε τους αγώνες Το καλό δεν σταματιέται! Το καλό κερδίζει! Ο Αθλητισμός είναι Πολιτισμός!

Ζω αθλητικά, αγαπώ τον αθλητισμό, συγκινούμαι βλέποντας την εξέλιξη. Βοήθησα ως εθελόντρια στο event και παράλληλα την επόμενη μέρα συμμετείχα για άλλη μια φορά στο Elite Triathlon1 της χώρας μας, στο Sprint Triathlon1, αλλά και στο πρώτο Mixed Relay Triathlon, που διεξήχθη στην Ελλάδα, με την ομάδα μου ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ! Συγχαρητήρια στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τριάθλου (ETU), και στον κο Renato Bertrandi, για την εξαιρετική διοργάνωση! Μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού και του τριάθλου!

#wearetriathlon #HellasTriathlon #triathlon

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial