Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2018 – Logicom Cyprus Marathon – Pafos

2018 - Logicom Cyprus Marathon - Pafos

Distance: 10k

4/3/2018 Προσκεκλημένη στην όμορφη Πάφο για τον Logicom Cyprus Marathon στις 4 Μαρτίου 2018 από την οργανωτική επιτροπή του Μαραθωνίου και την DHL. Η DHL είναι η κορυφαία στον χώρο της, παράδειγμα προς μίμηση εξέλιξης και ανάπτυξης!

Το Σάββατο το βράδυ είχα την ευκαιρία ανάμεσα στο γεύμα να μιλήσουμε αθλητικά με τα παιδιά της DHL! Αγωνίστηκα στα 10.000μ και τερμάτισα στην 2η θέση. Η προετοιμασία συνεχίζεται. Η χρονιά για μένα τώρα ξεκινά και ξεκινά καλά!

Η διοργάνωση του Logicom Cyprus Marathon καταπληκτική! Η Πάφος δεν χρειάζεται εξάλλου συστάσεις! Ο χώρος εκκίνησης και τερματισμού σαν καρποστάλ.

Thank you DHL για την ευκαιρία να αγωνιστώ στην όμορφη Πάφο! Ευχαριστώ κ. Σταύρο Κακουρίδη και Cyprus Marathon για την φιλοξενία! Συγχαρητήρια για την εξαιρετική διοργάνωση, πάντα τἐτοια!

#dhlgreece #adidas  #adidasrunning #adidasrunnersathens #garmingreece #holmesplace #Pearlizumicycling #high5greece #scott #scottfoil #brazilianos
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial