Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2018 – Frankfurt Marathon

2018 - Frankfurt Marathon

Distance: Marathon, Finish Time: 2.50.39

Frankfurt Marathon - 28/10/2018. Σήμερα αγωνίστηκα στον Μαραθώνιο της Φρανκφούρτης και τερμάτισα σε χρόνο 2.50.39! Είμαι πολύ ευτυχής που βρέθηκα με πολλούς Έλληνες και καλούς φίλους και τρέξαμε στον Μαραθώνιο της Φρανκφούρτης.

Ο Αθλητισμός μου έχει φερθεί απλόχερα. Υπάρχει βέβαια ένας λόγος! Αγαπώ τον Αθλητισμό με πάθος και αγνά εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες που ξεκίνησα από μικρό παιδί. Συγκινούμαι, χαμογελώ, διασκεδάζω, ζω! Τα τελευταία χρόνια αυτό προσπαθώ να το περάσω σε όσους περισσότερο μπορώ. Ο Αθλητισμός είναι πολιτισμός, είναι διασκέδαση, είναι παιδεία! Συναντώ πολλές φορές στο Μουσείο του Μαραθωνίου παιδιά από σχολεία και προσπαθώ με κάθε τρόπο να τους κάνω να αγαπήσουν τον Αθλητισμό γιατί θα τους δώσει πολλά στην ζωή τους! Το ίδιο προσπαθώ να κάνω και στα σχολεία της περιοχής που μένω. Στην καθημερινότητά μου, το διδάσκω στα παιδιά μου!  Θέλω να ευχαριστήσω την adidas που μέσα από το community των adidas Runners Athens συναντάμε καθημερινά  αθλητές-αθλούμενους στο κέντρο της Αθήνας που διψούν για γνώσεις. Είναι μία εμπειρία ζωής και η ενέργεια αυτή είναι αμφίπλευρη!   Θα συνεχίσω να διασκέδάζω, να ζω, να λατρεύω τον αθλητισμό γιατί όλα αυτά τα χρόνια κέρδισα πολλά σε Αξίες και Γνώσεις - έγινα καλύτερος άνθρωπος! *Ο Διεθνής Μαραθώνιος της Φρανκφούρτης είναι ένας από τους ιστορικότερους και μεγαλύτερους μαραθωνίους στον κόσμο. Διεξήχθη για 37η χρονιά ενώ οι συμμετοχές ξεπέρασαν τους 15.000 δρομείς. Παράλληλα οι Ελληνικές συμμετοχές  ξεπέρασαν τις 80!

Η πόλη της Φρανκφούρτης είναι μία ιστορική, όμορφη πόλη, με έντονο το Ελληνικό στοιχείο. Η διαδρομή του Μαραθωνίου είναι επίσης από τις πιο όμορφες και περνά μέσα από το ιστορικό κέντρο της πόλης, κινείται παράλληλα με τον ποταμό Main και επιστρέφει στο ιστορικό κέντρο, με τους αθλητές να τερματίζουν σε ένα εντυπωσιακό χώρο που είναι διαμορφωμένο ως κλειστό στάδιο, όπου παρευρίσκονται και  χειροκροτούν 7.000 θεατές. https://connect.garmin.com/modern/activity/3122058533 #adidas #adidasRunnersAthens #garmingreece #dhlgreece #holmesplace #idealbikes #maniatopoulosbikes #pearlizumicycling #high5greece #compexgreece #brazilianos #xtremestores

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial