Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2018 – Energy Aquathlon – Megara

2018 - Energy Aquathlon - Megara

Distance: Aquathlon, Classification: 1st place (ατομικό)

27/05/2018 - Την Κυριακή διεξήχθη στα Μέγαρα ένας από τους πιο όμορφους αγώνες της χρονιάς! Το Energy Aquathlon Championships! Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Aquathlon για τους μικρούς μας αθλητές, ένα δυνατό Aquathlon για τους μεγάλους και ένα Mixed Relay που διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έκλεψε τις εντυπώσεις!

Ήμουν πρώτη στο ατομικό Aquathlon και δεύτερη η ομάδα μου ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ στο Mixed Relay! Στον αγώνα συμμετείχαμε οικογενειακώς με την κορούλα μου να αγωνίζεται για πρωτη φορά εντός θάλασσας και να τα πηγαίνει περίφημα!

Πολλά συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες, στους μικρούς μας φίλους που το ευχαριστήθηκαν, στους γονείς, στην διοργάνωση (ΕΟΤΡΙ), στον πάντα φιλόξενο Δήμο Μεγάρων. Η περιοχή του αγώνα, Βαρέα Μεγάρων εκπληκτική, με πεντακάθαρη θάλασσα! Το μπάνιο και η διασκέδαση μετά τους αγώνες ήταν φυσικό συνεπακόλουθο. Το πνεύμα του Αθλητισμού δεν είναι τίποτε άλλο από αυτό! Αγώνες πρωτίστως για παιδιά, διασκέδαση, Ευ αγωνίζεσθαι!

#adidas #swimmingshop #brazilianos #high5greece #holmesplace #triathlon #triathlon1 #triathlonhellas #wearetriathlon #ilovetriathlon #adidasgr #dhlgreece #garmingreece #hellastriathlon #runster #scott #scottfoil #pearlizumicycling #zone3 #shimano #megara #wearetriathlon

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial