Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2018 – Athens Authentic Marathon

2018 - Athens Authentic Marathon

Distance: Marathon, Finish Time: 02.57.49'

Athens Authentic Marathon - 11/11/2018. Ήμουν και φέτος στον Αυθεντικό! Δεν  μπορούσα να λείψω!

Ήταν κάτι που με βασάνιζε μετά τον μαραθώνιο της Φρανκφούρτης που αγωνίστηκα μόλις πριν 14 ημέρες. Η  επίδοση στην Φρανκφούρτη ήταν 2.50.39. Όλα είχαν πάει καλά! Τέλεια! Κάτι με έτρωγε όμως, θα λείψω από την κλασσική διαδρομή; Tην ιστορικότερη! Την διαδρομή των συγκινήσεων, την διαδρομή που με έχει κάνει να κλάψω από χαρά! 

Δηλώθηκα φυσικά στα 10.000μ, αλλά όσοι με ρωτούσαν τι θα τρέξω έλεγα δεν ξέρω...

Τις τελευταίες ημέρες όσο πλησίαζε η σκέψη του να ξανατρέξω μαραθώνιο με ενθουσίαζε! Ξαφνικά ἐγινε challenge, στοίχημα! Ως δια μαγείας (γιατί η ψυχολογία παίζει τεράστιο ρόλο...) είπα τα πόδια μου είναι πολύ καλά, δεν έχω ίχνος κούρασης!

Η απόφαση ήταν καθαρά δική μου, ο Χρήστος προσπάθησε να μου πει  ότι δεν χρειάζεται, φοβόταν, αλλά η απόφαση δική μου.

Παρασκευή απόγευμα λοιπόν  και αφού ο σύλλογος μου ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ με είχε δηλώσει είπα θα συμμετάσχω και στην φετινή γιορτή του μαραθωνίου δεν θα λείψω! Αυτόματα με έπιασε ενθουσιασμός σαν να ήταν η πρώτη φορά!

Όλα αυτά έχουν μία μόνο εξήγηση!

Ο Αθλητισμός για μένα ότι καλύτερο υπάρχει στην ζωή μου, αγαπώ το τρέξιμο με αγνό τρόπο, αγαπώ τους συμβολισμούς της Αυθεντικής μας διαδρομής, την πρόκλησή της!

Ξεκίνησα όπως μου είπε ο Χρήστος με πολύ συντηρητικό πλάνο, τα χιλιόμετρα πέρναγαν εύκολα.

Στο ύψος της διαδρομής που περνούσαμε όλοι οι αθλητές από το Μάτι έμελε να νιώσουμε πρωτόγνωρες στιγμές. Οι κάτοικοι  της περιοχής που ουσιαστικά έχασαν δικούς τους ανθρώπους, αλλά και τα σπίτια τους ήταν εκεί! Βούρκωσα όταν είδα ότι μας χειροκροτούσαν και έλεγαν σας ευχαριστούμε. Εμείς τους ευχαριστούμε για την δύναμη που μας δίνουν, για την Ελλάδα που ποτέ δεν σταματά, ποτέ δεν πεθαίνει! Είστε σπουδαίοι!

Μετά το 32ο χλμ έβλεπα ήδη στα μάτια μου το Καλιμάρμαρο και ανατρίχιαζα για άλλη μια φορά! Ο ρυθμός ανέβαινε!

Στο 38ο χλμ  συναντώ το  cheering zone των #adidasRunnersAthens. Ήταν εκπληκτικοί, απογειωτικοί! Με έκαναν να βγάλω φτερά στα πόδια! Είμαι περήφανη για το πιο δυνατό Running Community στην Ελλάδα!

Να 'μαι  λοιπόν στο Παναθηναϊκό Στάδιο για άλλη μια φορά νιώθοντας  την ολοκλήρωση  που μόνο το Καλλιμάρμαρο  μπορεί να σου δώσει. 

Η τέταρτη θέση για μένα ήταν σαν πρώτη και το 2.57.49 κάτι σαν... παγκόσμιο ρεκόρ! Ο Αθλητισμός είναι όμορφος! Είναι δώρο ζωής! Μόνο έτσι τον βλέπω!

Ο Αθλητισμός μου δίνει μαθήματα ζωής! Θέλω να ζω έντονα! 

Θα σας δω σε κάποια εκκίνηση!

https://connect.garmin.com/modern/activity/3153615737

#adidas #adidasrunning #adidasrunnersathens #dhlgreece #garmingreece #holmesplace #xtremestores #idealmaniatopoulos #pearlizumicycling #scott #brazilianos #running

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial