Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2017 – Spetsathlon

Distance: Triathlon, Classification: 1st place

Σπέτσες  5-7/05/2017 - Η λάμψη του Spetsathlon, στο νησί που κάνει 'θαύματα'. 5 χρόνια Spetsathlon! Η γιορτή των multisport έκλεισε 5 χρόνια! Ερχόμαστε κάθε χρόνο γιατί χαιρόμαστε τον Αθλητισμό, το Τρίαθλο, τα multisport, γιατί διασκεδἀζουμε, γιατί είναι η πιο ποιοτική διοργάνωση! Τρέξαμε για καλό σκοπό - charity 4 you - την Παρασκευή. Ήμασταν εκεί με σκοπό την αλληλεγγύη, την υποστήριξη σε άλλους αθλητές! Εξαιρετική προσπάθεια #holmesplace #spetsathlon.

Κολύμπησα τα 1.000μ με wetsuit τερματίζοντας στην 1η θέση. Αγωνίστηκα στο sprint triathlon του Spetsathlon την Κυριακή, κερδίζοντας την 1η θέση και απολαμβάνοντας έναν όμορφο αγώνα! Όμορφο περιβάλλον, εξαιρετική οργάνωση, φιλοξενία, υψηλός εθελοντισμός και η ψυχή της διοργάνωσης Μαρίνα Κουταρέλλη να είναι η πραγματικά πολύ δυνατή σε αυτό που κάνει! Μπράβο Μαρίνα, Σπετσιώτες, κ. Δήμαρχε πάντα τέτοια! Να βοηθάτε τον τόπο σας, τον τουρισμό και εμείς να απολαμβάνουμε όμορφα event!

#DHL #adidasRunning #adidasRunnersAthens #UltraBOOST #Garmin #HolmesPlace #IDEALBIKES #Pearlizumicycling #HIGH5 #X-tremeStores #OakleyGreece #Brazilianos #Zone3 #SwimmingShop #SpetsesΜiniMarathon #Spetsathlon 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial