Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2017 – National Triathlon Championships – Loutraki

2017 - National Triathlon Championships - Loutraki

Classification: 1st place

Λουτράκι 15-10-2017 - Ήμουν παρούσα και νικήτρια σε ένα ακόμη Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου. Δέκατο τέταρτο νομίζω, δεν έχει σημασία. Εγώ αισθάνομαι την ίδια αγάπη, την ίδια θέρμη, την ίδια συγκίνηση! Είμαι ευτυχής να δίνω το παρόν, να βάζω στόχους, να συναγωνίζομαι. Ο χρόνος μου ήταν 1.12.19.

Συγχαρητήρια στην ΕΟΤΡΙ @triathlon_hellas @triathlon1hellas και στους συντελεστές του αγώνα. Αγώνας υψηλότατων προδιαγραφών, με ποιότητα και By the rules ITU, κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε! 

Για άλλη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω τους σημαντικούς υποστηρικτές μου, που στην πραγματικότητα πίσω από τις εταιρίες είναι άνθρωποι που με αναγνωρίζουν, με αγαπούν, τους αγαπώ! #DHL #dhlexpress #adidas #adidasrunning #GarminGreece #HolmesPlace #High5Greece #IDEALMANIATOPOULOSBIKES #idealbikes @xtr.gr #brazilianoshop #zone3official #scott #pearlizumicycling.

Thank you Coach @alex_gelis ! Τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένειά μου! Συνεχίζουμε! Ο αθλητισμός είναι Αγάπη πρώτα από όλα!

Το Garmin μου κατέγραψε τα πάντα δίνοντας μου χρήσιμα στοιχεία : https://connect.garmin.com/modern/activity/2127250878/5

 
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial