Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2017 – Historic Run – Nea Smirni

2017 - Historic Run - Nea Smirni

Distance: 10km, Classification: 1st place

Έδωσα και φέτος το παρών στα 10.000μ του Historic Run που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Νέα Σμύρνη. Ένας αγώνας με τεράστιο συμβολισμό, που έρχεται να μας θυμίσει την νεότερη ιστορία μας, τις αλησμόνητες πατρίδες, την προσφυγιά και το μεγαλείο της πατρίδος μας. 

Η διοργάνωση, όπως κάθε χρόνο, αγγίζει το τἐλειο και φυσικά υπεύθυνος για αυτό είναι o εξαιρετικός κ. Ευάγγελος Παπαποστόλου. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και ξεχύθηκε στους δρόμους της Νέας Σμύρνης που, για την ημέρα του αγώνα, ήταν ένας τεράστιος πεζόδρομος!

Πάνω από 3.500 συμμετείχαν στις αποστάσεις των 10.000μ και 5.000μ και στις παιδικές αποστάσεις. Όταν ήρθε η ώρα των σχολείων, η εικόνα ήταν πραγματικά μαγική! Όλα τα σχολεία της Νέας Σμύρνης να συμμετέχουν  με χιλιάδες παιδικές φωνούλες να κάνουν την ατμόσφαιρα μοναδική!

Αγωνιστικά ήμουν πολύ καλά και  ο αγώνας αποτέλεσε ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στους στόχους μου. Πολλά συγχαρητήρια στις αξιότατες συναθλήτριες και φίλες που αγωνιστήκαμε μαζί σήμερα!

O αγώνας μου στο Garmin Connect  με το 935 στα χἐρια μου! 

https://connect.garmin.com/modern/activity/2065894014

#DHL #adidas #adidasRunnersAthens #TakeChargeAthens #adidasrunning #GarminGreece #Xtremestores #HolmesPlace #IDEALMANIATOPOULOSBIKES #SCOTT #PearlIzumiCycling #brazilianos #High5Greece  
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial