Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2017 – Athens Half Marathon

2017 - Athens Half Marathon

Distance: Half Marathon, Classification: 2nd place, Finish time: 1.23.04

19 Μαρτίου 2017 - Το σημερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου δρόμου μου χάρισε μία από τις πιο όμορφες στιγμές που έχω ζήσει όλα αυτά τα  χρόνια στον Αθλητισμό! Αγωνίστηκα με πάθος σε ένα ακόμη Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην πόλη μου και κατέκτησα την 2η θέση με 1.23.04. Η καταγραφή του αγώνα μου μέσω Garmin Connect: https://connect.garmin.com/modern/activity/1630667272

Οι αθλητές, όπως είπα και πριν 3 εβδομάδες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου, ζουν για τα Εθνικά Πρωταθλήματα, ζουν για την ευγενή άμιλλα και τον συναγωνισμό. Ήμουν λοιπόν για ακόμη μια φορά σε βάθρο Πανελληνίου Πρωταθλήματος και μάλιστα στην 2η θέση. Στην πραγματικότητα είμαι και αισθάνομαι ένα κορίτσι που του αρέσει να τρέχει και να διεκδικεί. Αυτό ήθελα να αποδείξω και σήμερα και τα κατάφερα πιστεύω. 

Σήμερα μου χάρισαν συγκίνηση οι δικοί μου άνθρωποι! Ο Γρηγόρης (ο Co-Captain των #adidasRunnersAthens) που έτρεξε για μένα, η οικογένειά μου που τους έβλεπα παντού , οι φίλοι μου, οι συγκινητικές κουβέντες της πολύτιμης φίλης μου Αγγελικής Κοσμοπούλου! Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Αισθάνομαι πολύ πλούσια όλα αυτά τα χρόνια που ζω και αναπνέω στον Αθλητισμό!

Συγχαρητήρια σε όλους και όλες που συμμετείχαν σε αυτή την γιορτή σήμερα! Συγχαρητήρια στην διοργάνωση!

#AHM2017 #DHL #dhlexpress #GarminGreece #Holmesplace #High5Greece #OakleyGreece #brazilianos #Xtremestores #PearlIzumiGreece  #IDEALBIKES #adidas #whyirunathens  #adidasrunnersathens #adidasrunning

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial