Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2016 – Nafplio Energy Triathlon

2016 - Nafplio Energy Triathlon

Distance: sprint, Classification: 1st place, Finish time: 1.06.49

Το Ναύπλιο για κάποιον μαγικό τρόπο πάντα με καλεί και εγώ πάντα είμαι εκεί. Πότε για Τρίαθλο, πότε για Ημιμαραθώνιο, πότε για προπονήσεις και πολλές φορές έτσι απλά. Η νεότερη και παλαιότερη ιστορία του βρίσκεται σε κάθε βήμα, σε κάθε σοκάκι! Διαμάντι κυριολεκτικά!

Έχω ζήσει όμορφες προσωπικές στιγμές που κρατούν ακόμη μέσα μου ζεστές και ίσως ένας λόγος που επανέρχομαι και θα επανέρχομαι ξανἀ και ξανά στο ξακουστό Ναύπλιο είναι και αυτός. Να κρατάμε βαθιἀ μέσα μας τις στιγμές μας, την αγάπη μας, τον έρωτά μας. Εγώ συνεχίζω να είμαι ερωτευμένη στην ζωή μου, μόνο έτσι προχωρώ! Αγωνιστικά ήμουν εκεί! Με 1.06.49 σε πρωτόγνωρη ζέστη για όλους μας.

Όταν ένας αγώνας είναι σχεδιασμένος με υψηλές προδιαγραφές και πραγματοποιείται με βάση Διεθνή Πρότυπα, τότε τον ίδιο τον αθλητή το μόνο που μπορεί να τον προβληματίσει... είναι η ζέστη. Κλειστοί δρόμοι (αυτονόητο), ζώνη αλλαγής που θὐμιζε World Cup (έχω βρεθεί αρκετές φορές για να έχω άποψη), τρέξιμο σε μία διαδρομή που ἠταν γρήγορη και ασφαλής. Τι άλλο! Πάντα τέτοια! Επόμενος αγώνας μου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ενόπλων Δυνάμεων στο Άργος και έρχεται το Καρπενήσι, με ένα Δίαθλο που θα αφήσει εποχή!

#NafplioEnergyTriathlon #EnergyRaces #EOTRI

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial