Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2016 – Ladies Run

2016 - Ladies Run

Distance: 10km, Classification: 1st place, Finish time: 38.26

Ένας αγώνας με την αίγλη του Ladies Run Greece και την φιλοξενία του Αστέρα Βουλιαγμένης στους μαγευτικούς του χώρους, την ριβιέρα της Ελλάδος, το διαμάντι της Αττικής. Ήμουν και στα πέντε παρούσα. Γιατί να λείψω άλλωστε; Ένας δυνατός αγώνας με ανεβασμένη διάθεση και γυναικεία χαμόγελα! Το  Ladies Run είναι για μένα μια πολύ καλή ευκαιρία να συναντήσω αγαπημένες φίλες. Είμαι παρούσα κάθε χρόνο, πολλές φορές ξεχνώντας τις σκοτούρες. Με γέλια και πειράγματα, προς στιγμήν "αφήνομαι" και "ξεχνώ" το ιδιαίτερα έντονο αγωνιστικό προφίλ του αγώνα αλλά...  η πανέμορφη διαδρομή τελικά δεν αστειεύεται.

Το Ladies Run είναι ένας αγώνας που προορίζεται για κάθε γυναίκα! Αγώνας με χρώματα τόσο... στα ρούχα όσο και στην διάθεση! Αγώνας για όλες εμάς τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ που αγαπάμε το τρέξιμο! Γι' αυτό και πετυχαίνει, γι' αυτό και κάθε χρόνο μαζεύονται όλες οι Ladies και διασκεδάζουν. Ο αγώνας διεξάγεται σε μία πανέμορφη αλλά απαιτητική διαδρομή! Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια!

#LadiesRun #LadiesRunGreece

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial