Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2016 – Kopenhagen Marathon

2016 - Kopenhagen Marathon

Distance: Marathon, Classification: 14th place (Women), Finish time: 3.06.52

Τεράστια εμπειρία ο τερματισμός ενός Μαραθωνίου. Είμαι ευτυχής που πέρασα την γραμμή του τερματισμού σ' έναν ακόμη Μαραθώνιο, παρέα, χέρι χέρι με τον πιο σημαντικό Φίλο μου, τον Γρηγόρη, που χωρίς αυτόν δεν θα τερμάτιζα. Γρηγόρη ήσουν συγκλονιστικός. Λίγους μήνες πριν στην Φλωρεντία 2.47, τώρα 3.06. 

Κάθε τερματισμός είναι Τιμή. Κρύβει συγκίνηση. Ήθελα πολύ να τερματίσω! Δεν μετρά πάντα o χρόνος που θα καταγράψει το ρολόι. Φέτος πέρασα έναν σοβαρό τραυματισμό 3μιση μηνών (σχεδόν όλο τον χειμώνα) κι έτσι τα πήγα όλα πιο πίσω. Όταν αισθάνθηκα κάπως πιο έτοιμη, δήλωσα συμμετοχή στον Μαραθώνιο του Αμβούργου, ένα μήνα ακριβώς πριν. Εκεί, με το που έφτασα το πρώτο βράδυ με χτύπησε μια τροφική δηλητηρίαση. ΟΚ έτσι είναι ο Αθλητισμός. 

Στην Κοπεγχάγη πήγαινα για έναν αξιοπρεπή τερματισμό, όπως και ο φίλος μου ο Γρηγόρης. Ζω, ζούμε τον υγιή αθλητισμό και αυτό περιλαμβάνει και ατυχίες και τραυματισμούς και όμορφες στιγμές. Στα 39 μου, ευχαριστιέμαι τα πάντα, έτσι λοιπόν αισθάνομαι ιδιαίτερα συγκινημένη που σήμερα τερμάτισα και φόρεσα το μετάλλιο του Kopenhagen Marathon. Ε λοιπόν, αυτός ο σημερινός τερματισμός μας ήταν "Πλατινένιο Μετάλλιο". Εννοείται πως η κλασική διαδρομή παραμένει μεγάλος στόχος! Εννοείται πως το Τρίαθλο είναι Έρωτας. Και συνεχίζουμε! Ο αθλητισμός είναι ΖΩΗ , είναι μεγάλο ΔΩΡΟ, είναι ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και αξίες για τα παιδιά μας. Ο καιρός και η διαδρομή ήταν κάτι που μας δυσκόλεψε αλλά δεν νομίζω ότι με αφορά ούτε θα έπαιζε κάποιον ιδιαίτερο ρόλο έτσι κι αλλιώς. 

-Ευχαριστώ Γρηγόρη από καρδιάς, ήσουν Τεράστιο στήριγμα σήμερα!

-Ευχαριστώ Χρήστο μου για όλη την στήριξή σου 20 χρόνια τώρα στα δύσκολα και στα εύκολα!

-Να είσαι καλά Αφροδίτη, οι φωνές σου τονωτικές και οι φώτο σου καταπληκτικές!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial