Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2016 – Energy Duathlon Karpenissi

2016 - Energy Duathlon Karpenissi

Distance: long, Classification: 1st place, Finish time: 3.05.04

Το πρώτο Δίαθλο στο Καρπενήσι και μάλιστα μεγάλης απόστασης είναι γεγονός! Εξαιρετική προσπάθεια από τον Δήμο Καρπενησίου και την Περιφέρεια, με την Energy Races και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (ΕΟΤΡΙ). Τον αγώνα μόνο ως φανταστικό θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω! Ένας πραγματικά "Αλπικός" αγώνας (10χλμ Run - 46χλμ Bike - 7χλμ Run) όπου ενώ η εκκίνηση του πρώτου σκέλους του τρεξίματος ήταν από την κεντρική πλατεία, στα 1.000 μέτρα διαδρομής έβλεπες την πόλη από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής από 150μ ψηλότερα! Στο τμήμα της ποδηλασίας ακολουθούσαμε το ομορφότερο bike route! Ανάβαση προς την ράχη του Τυμφρηστού, ένα κομμάτι ανηφορικό, πανέμορφο, που όπως έχω ξαναπεί, τα Ελβετικά βουνά με λίγη προσπάθεια μοιάζουν. 

Ο κόσμος στην κεντρική πλατεία δημιούργησε το αδιαχώρητο ενώ όλο το Καρπενήσι γιόρτασε και χάρηκε κυριολεκτικά τον αγώνα! Μετά τον αγώνα των ενηλίκων,  πάνω από 60 παιδάκια ξεχύθηκαν στην Καρπενησιώτη, τρέχοντας τον δικό τους αγώνα με τερματισμό στην πλατεία αφού πρώτα περίμεναν τους τελευταίους τερματισμούς, χειροκροτώντας ασταμάτητα. Φυσικά ως περήφανη μαμά καμάρωσα και τα δικά μου πλάσματα στον αγώνα τους! Όμορφη μέρα για μένα σε έναν αγώνα που διεξήχθη στην πατρίδα μου πια, το αγαπημένο μου Καρπενήσι! Πολλά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην διεξαγωγή του υπέροχου αγώνα - στον Δήμο, την Energy Races, την ΕΟΤΡΙ. Εξαιρετική έως συγκλονιστική η προσπάθεια και η συμβολή των εθελοντών! Τους ευχαριστούμε από καρδιάς! Και του χρόνου να ζήσουμε τέτοια και ακόμη καλύτερα! Ευχαριστώ προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Νίκο Σουλιώτη.

Ο αγώνας μου μέσα από το Garmin Connect: https://connect.garmin.com/modern/activity/1284715900

#EOTRI #EnergyRaces #EnergyDuathlon

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial