Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2015 – Vienna City Marathon

2015 - Vienna City Marathon

Distance: Marathon, Classification: 13th place, Finish time: 2.54.12

Κρατώ τον τερματισμό, που είναι το πιο σημαντικό σε έναν Μαραθώνιο. Ήξερα ότι ξεκινώντας προπονήσεις τρεξίματος μέσα Φεβρουαρίου δεν είχα πολλές ελπίδες για σημαντική επίδοση. Ο καιρός ήταν μέτριος. Ήταν μια προετοιμασία με πολύ δύσκολες στιγμές. Τα εισιτήρια είχαν βγει από τον Νοέμβριο ήδη και τον Γενάρη είπα θα πάω με τους αγαπημένους φίλους ότι και να γίνει.

Κάθε τερματισμός λοιπόν  έχει τη  αξία του. Δική μου επωδός είναι ότι ο Αθλητισμός είναι για να βάζεις στόχους να προσπαθείς σκληρά για αυτούς, να πετυχαίνεις, να αποτυγχάνεις τις πιο πολλές φορές και να ξαναπροσπαθείς. Ο στόχος μου να βελτιωθώ θα είναι πάντα το μεγάλο μου κίνητρο όσο κάνω πρωταθλητισμό. 

Ο σημερινός μου τερματισμός ήταν ένας ακόμη τερματισμός με αξία για μένα, πρώτον γιατί τερμάτισα έναν Μαραθώνιο, δεύτερον γιατί δεν φοβήθηκα να συμμετάσχω ό,τι και αν είχε συμβεί, τρίτον αισθάνθηκα και πάλι υγιής! Ως τότε προετοιμασία για τα European Games που θα αγωνιστώ στο Τρίαθλο. 

Η παρέα μας ανεπανάληπτη, δεν το αλλάζω με τίποτα έτσι όπως πέρασα. Η παρέα του my athlete που ήταν πολύ δυνατή με υπέροχες στιγμές και feelings! Η παρέα και η φιλία που έχω με την Αθανασία είναι ανεκτίμητη. Όλη η παρέα τρομερά παιδιά! Οι στιγμές μένουν στην ζωή!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial