Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2015 – Spetses Mini Marathon

2015 - Spetses Mini Marathon

Distance: 25km, Classification: 1st place, Finish time: 1.43.27

Ένας αγώνας θεσμός πια! Τι να πρωτοπεριγράψω γι' αυτόν τον αγώνα! Οι Σπέτσες πραγματικά βούλιαξαν, αυτό φάνηκε με το που ήρθαμε στο νησί. Δεν είχαμε ξαναδεί τόσο κόσμο. Ο ίδιος κόσμος συμμετείχε σε όλα τα κομμάτια της διοργάνωσης με ενθουσιασμό! 

Συμμετείχα και εγώ για 2η φορά στο 25άρι ενώ μια φορά έχω τρέξει το 10άρι και άλλες τόσες φορές στο spetsathlon! Η Μαρίνα Κουταρέλλη στις απονομές με αποκάλεσε επίτιμη Δημότη Σπετσών πια! Παράλληλα, την προηγούμενη, ο Δήμος, δια χειρός του Δήμαρχου κ. Λυράκη αλλά και της Μαρίνας Κουταρέλλη, μας τίμησαν μαζί με την φίλη μου Μάγδα Γαζέα για την αθλητική προσφορά μας και το ευ αγωνίζεσθσαι! 

Αισθάνομαι πραγματικά ότι στον αθλητισμό που κάνω 30 χρόνια τώρα (από 8 χρονών στα κολυμβητήρια αρχικά) είναι ό,τι πιο σημαντικό να βραβεύεσαι για το ευ αγωνίζεσθαι μαζί με τον άνθρωπο που τόσα χρόνια αγωνιζόμαστε μαζί, συναγωνιζόμαστε πάντα με το χαμόγελο και την αγκαλιά. Αυτό άλλωστε κάναμε και σήμερα! Συναγωνιστήκαμε, πραγματοποιήσαμε ένα δυνατό τεστ για τους επερχόμενους Μαραθώνιους που θα αγωνιστούμε και φτάσαμε μέχρι τον τερματισμό μαζί! Μπορούσαμε να μην τερματίσουμε χέρι, χέρι; 

Για τους Σπετσιώτες τι να πω! Θαυμάζω την αγάπη για τον τόπο τους, το πάθος τους και τον εθελοντισμό τους. Παίρνω την αγάπη τους και με συγκινεί! Η Μαρίνα Κουταρέλλη έχει καταφέρει το ακατόρθωτο, κορυφαίο παράδειγμα ανάπτυξης του τουρισμού μέσω του αθλητισμού! Πολλά Μπράβο Μαρίνα και σε ευχαριστώ για την τιμή αλλά και την εξαιρετική φιλοξενία! 

Δεν θα παραλέιψω να πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα για πολλούς δικούς μου ανθρώπους που έτρεξαν και κολύμπησαν εξαιρετικά! Η καλή μου φίλη Αθανασία Τσουμελέκα στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την συμμετοχή της στο Rio 2016 βάδισε τα 25χλμ σε εξαιρετικούς ρυθμούς! Ο Νίκος Δημητριάδης μας τρέλανε με την 2η θέση στα 10.000μ.! Μπράβο My athlete! O φίλος μου και συνοδοιπόρος στο Τρίαθλο, Γρηγόρης Σκουλαρίκης, κέρδισε τα 25χλμ με άνεση! Μπράβο Greg! O Χρήστος Μποφίλιος που είναι ο Coach ουσιαστικά στα κολυμβητικά μου, επίσης μας τρέλανε στα 3.000μ κολύμβησης! Μπράβο Χρήστο!

Δες την καταγραφή του αγώνα μου στο Garmin Connect: https://connect.garmin.com/modern/activity/925295648  
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial