Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2015 – National Triathlon Championships

2015 - National Triathlon Championships

Distance: Sprint Triathlon, Classification: 1st place, Finish time: 1:08:30

Είμαι ευτυχισμένη που ήμουν παρούσα σε ένα ακόμη Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου! Συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους συναθλητές μου που αγωνίστηκαν σήμερα στο Λουτράκι! Το Τρίαθλο δεν είναι και το πιο εύκολο αγώνισμα! Το Τρίαθλο όμως είναι έρωτας! Συγχαρητήρια επίσης σε αυτές τις υπέροχες φατσούλες που ομόρφυναν το Πρωτάθλημα! Συγχαρητήρια στους προπονητές τους! Καλή συνέχεια στους αγωνιστικούς χώρους!

Εκείνο που θα ήθελα να επαναλάβω είναι ότι όλα τα χρόνια που αγωνίζομαι, από 8 χρονών στις πισίνες μέχρι τα 38 μου τώρα, ήμουν και θα είμαι πάντα μέχρι να σταματήσω αθλητισμό (αυτό θα αργήσει πολύ ακόμη) πιστή στο fair play, στο "ευ αγωνίζεσθαι". 'Ημουν και θα είμαι πολέμια παράνομων μεθόδων - μου έκοψαν και καλημέρες για δηλώσεις μου. Δεν αδίκησα ποτέ καμία συναθλήτριά μου και μπορούσα, όπως και τώρα, να κοιτώ στα μάτια συναθλήτριες και συναθλητές μου! Οι αγώνες μου, ακόμη και όταν ήταν εκτός στόχων, ήταν ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ. Το να ξέρεις να χάνεις είναι πιο σημαντικό και από τη νίκη.

Δέκατη τρίτη φορά Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Τρίαθλο και πάνω από 50 διεθνείς αγώνες ( 13 διεθνή μετάλλια εκ των οποίων 1 χάλκινο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Διάθλου) δεν δέχτηκα ποτέ ποινές, δεν υπέπεσα σε παραβάσεις. Όχι μόνο λοιπόν δεν θα απολογηθώ σε άσχετους με το αγώνισμα αλλά θα τους παρακαλούσα να διαβάζουν καλύτερα τους κανονισμούς. Επαναλαμβάνω επίσης ότι στον αθλητισμό μετρά η μεζούρα και το χρονόμετρο και όχι τα λόγια. Πράξεις! Καλή συνέχεια λοιπόν και στον Αθλητισμό απαντάμε με έργα και πράξεις!

Δες την καταγραφή του αγώνα μου στο Garmin Connect: https://connect.garmin.com/modern/activity/913432714

 
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial