Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2015 – Nafplio Half Marathon

2015 - Nafplio Marathon

Distance: Half Marathon, Classification: 1st place, Finish time: 1.20.43

Ένας καλός αγώνας! Εξαιρετική ημέρα και σήμερα για μένα! Ήταν ένας αγώνας που ούτε και εγώ περίμενα να βγει τόσο καλά. Το Ναύπλιο ούτως ή άλλως το είχα προγραμματίσει ως αγωνιστικό προορισμό για πολλούς λόγους. Μια πόλη που από πολύ μικρή την αγαπώ. Ιστορία, ομορφιά, αναμνήσεις, όμορφες στιγμές από τον περσινό αγώνα! 

Έγινε μια γιγάντια προσπάθεια από την διοργάνωση να γίνει καλός αγώνας, πετυχημένος και φέτος. Τα κατάφεραν! Χιλιάδες αθλητές διασκέδασαν την συμμετοχή τους. Μπράβο σε όλους! Μπράβο στην διοργάνωση! Μπράβο σε αυτούς που την στηρίζουν! 

Αγωνιστικά βρέθηκα ένα βήμα ακόμη καλύτερα από την προηγούμενη εβδομάδα και συνεχίζω την προετοιμασία μου για τον Μαραθώνιο της άνοιξης. Κατέκτησα την 1η θέση με δεύτερη να τερματίζει η πολύ καλή φίλη Μάγδα Γαζέα. Σήμερα δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και ξέρω πολύ καλά το υψηλό επίπεδο της Μάγδας παντού. Εύχομαι σιδερένια Μάγδα και εκπλήρωση όλων των στόχων με το ευ αγωνίζεσθε που σε διακρίνει. Αγωνίστηκα σε όλη την διάρκεια του αγώνα με τον Coach Νίκο Δημητριάδη εκπροσωπώντας και οι δύο Holmes-My athlete! Είχαμε μια άτυπη κόντρα… αλλά αναγνωρίζω την αξία του και την μαχητικότητά του! 

Σήμερα είχα την ευτυχή στιγμή να βρίσκεται στο Ναύπλιο σύσσωμη η οικογένεια της DHL ενώ στις απονομές ήταν πραγματική συγκινητική η στιγμή της απονομής μου από τον κ. Λευτέρη Σαμαρά. Αισθάνομαι πραγματικά τυχερή που είμαι μέλος της υπέροχης οικογένειας της DHL.

Δες την καταγραφή του αγώνα μου στο Garmin Connect: https://connect.garmin.com/modern/activity/720635329

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial