Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2015 – Michalis Koussis Half Marathon – Agrinio

2015 - Michalis Koussis Half Marathon - Agrinio

Distance: Half Marathon, Classification: 1st place, Finish time:

Ημιμαραθώνιος Αγρινίου σήμερα! Για 5η συνεχόμενη χρονιά συμμετέχω στον Ημιμαραθώνιο του Αγρινίου. Ο αγώνας σήμερα είχε έντονα συναισθήματα. Ο πρώτος λόγος και σπουδαιότερος είναι ότι τερματίσαμε χέρι -χέρι με την εξαιρετική μου φίλη μου ΜΑΓΔΑ ΓΑΖΕΑ.

Με την Μάγδα μας συνδέει μια βαθιά φιλία από την εποχή που τρέχαμε ως κορασίδες! Σχεδόν από το 1992! Στους στίβους δίπλα με ένα fair play, με ένα ευ αγωνίζεσθαι, που μας κράτησε πραγματικές φίλες. Στα εύκολα και στα δύσκολα υπήρχε και υπάρχει αυτή η φιλία, η εκτίμηση. Μητέρες πια, δεν θα άλλαζε τώρα πια που αγωνιζόμαστε ακόμη πιο δυνατές εσωτερικά. Έντονα συναισθήματα που δεν τα αλλάζω με τίποτα. Η συγκίνηση του σημερινού τερματισμού μου έδωσε έναν ακόμη λόγο να αισθάνομαι γεμάτη για όλα αυτά τα χρόνια και βέβαια συνεχίζουμε. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι επιτέλους τρέχω υγιής μετά από 1,5 μήνα σχεδόν με προβλήματα τραυματισμού και το χάρηκα! 

Ένας σπουδαίος λόγος είναι ότι στο Αγρίνιο αισθάνομαι σαν πόλη μου. Πως να μην αισθάνομαι έτσι όταν την Λένα και τον Μπάμπη τους θεωρώ σαν οικογένειά μου. Μεγάλη αθλητούπολη με βαριά ιστορία στον Στίβο. Μην ξεχνάμε ότι τρέχουμε εις μνήμη του τεράστιου αθλητή ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΣΗ. 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial