Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2015 – Mediterannean Beach Games – Pescara

2015 - Mediterannean Beach Games - Pescara

Distance: Aquathlon, Classification: 7th place, Finish Time: 38:35

Ήταν για μένα ο καλύτερος αγώνας multisport των τελευταίων δύο χρόνων που έχω επιστρέψει σε αγώνες Τριάθλου. Περιττό να υπενθυμίσω ότι κάποια κορίτσια ήταν κόρες μου και το χαίρομαι αυτό! 

Ξεκίνησα τον αγώνα με 2.600μ στα οποία έδωσα όσο πιο δυνατό ρυθμό μπορούσα και για λόγους τακτικής αλλά και για λόγους ηθικής ικανοποίησης μιας και είναι το κυρίως αγώνισμά μου εντός Τριαθλων. Ο ρυθμός που έδειχνε το Garmin μου ήταν 3.29 το χλμ. O Χρήστος μου είπε να ανέβω κι άλλο στο δεύτερο χλμ και το έκανα. Μπήκα επικεφαλής κι έτσι πέρασα πρώτη εντός ζώνης αλλαγής έστω και με βραχεία διαφορά. Το κολύμπι μου ήταν αρκετά καλό, αγώνα με αγώνα πλησιάζω τα καλύτερά μου αν και έχουν περάσει 8 -9 χρόνια από τότε. Στο τελευταίο τρέξιμο, έτρεξα δυναμικά και τερμάτισα με δυνάμεις. 

Ευχαριστήθηκα πολύ τον αγώνα. Αισθάνομαι ότι ανανεώνομαι τρέχοντας με 20-25άχρονα κορίτσια και αισθάνομαι πως το μήνυμα ότι "ακόμη και με την δημιουργία οικογένειας το όνειρο δεν σταματά", είναι σπουδαίο! Όταν αγωνίζομαι στόχος είναι πάντα να τρέξω με βάση τις προσπάθειές μου στην προπόνηση και τις δυνατότητές μου, όπως όλοι μας! Αυτό δεν έχει να κάνει πάντα με θέσεις αλλά με επιδόσεις. Σήμερα το κατάφερα αυτό! Ευχαριστώ τον σύζυγό μου και προπονητή μου Χρήστο Βαξεβάνη - την οικογένειά μου, για την πολύτιμη στήριξη. 

Δες την καταγραφή του αγώνα μου στο Garmin Connect: https://connect.garmin.com/modern/activity/889783498

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial