Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2015 – Ladies Run

2015 - Ladies Run

Distance: 10km, Classification: 2nd place, Finish time: 38.29

Τέταρτο Ladies Run! Τέταρτη φορά που συμμετέχω! Λάμψη και άρωμα γυναικών όπως πάντα, χρώματα και θετική ενέργεια. Αγώνας που σε γεμίζει θετική ενέργεια διότι εμείς οι γυναίκες το μπορούμε καλύτερα αυτό! Κάθε χρόνο συμμετέχω στα 10χλμ για να το χαρώ αλλά και να πραγματοποιήσω δυνατό τεστ στην προετοιμασία μου για Μαραθώνιο! Η διαδρομή εκτός από πανέμορφη βέβαια είναι απαιτητική και δύσκολη. 

Έτσι και φέτος! Πρώτη στα 10χλμ τερμάτισε η συναθήτριά μου από τον ΙΛΙΣΟ, Γιώτα Βλαχάκη με 37.57 κι εγώ ήμουν στην 2η θέση με επίδοση 38.29 Όλα πήγαν καλά - αναμένω ήδη τα επόμενα. Η περιοχή της Βουλιαγμένης και ειδικά του Αστέρα δεν νομίζω ότι μπορεί να περιγραφεί εύκολα για την ομορφιά της. Παραμυθένια ομορφιά! 

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια, μικρά και λίιιγο... πιο μικρά, που συμμετείχαν και γέμισαν χαμόγελα και ενέργεια τον Αστερα Βουλιαγμένης.

#LadiesRunGreece

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial