Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2015 – Firenze Marathon

2015 - Firenze Marathon

Distance: 42.195km, Classification: 8th place, Finish time: 2.47.54

Σήμερα αγαπώ όλο τον κόσμο! Επιστρέφω στην βαλίτσα μου με 2.47.54 και την 8η θέση στην Γενική του Μαραθώνιου της Φλωρεντίας. Είναι ένας χρόνος κοντά στο ατομικό μου ρεκόρ (περίπου 1 λεπτό και κάτι πάνω). Σε μία πανἐμορφη πόλη έτρεξα πολύ καλά και χάρηκα τον αγώνα. Η Φλωρεντία έχει κρατήσει τον μεσαιωνικό χαρακτήρα της και έτσι συναντάς αρκετό πλακόστρωτο όταν εισέρχεσαι στην πόλη και στο Duomo, παράλληλα κάνεις cross με γέφυρες αρκετές φορές τον ποταμό Άρνο. Η Φλωρεντία έχει κρατήσει τα κτίρια της με ιστορία αιώνων και τα αναπαλαιώνει!

Συνεχίζω να κάνω Αθλητισμό με τον οικογενειακό τρόπο που κάνω τα τελευταία χρόνια, με τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, έτσι όπως όλες μας και να το ευχαριστιέμαι. Δεν το αλλάζω με τίποτα. Να βλέπουμε στην ζωή μας μόνο τα θετικά πράγματα και τα όμορφα, τα υπόλοιπα τα προσπερνάμε ή δεν τα βλέπουμε!

Το πιο γλυκό ευχαριστώ στον αγαπημένο μου Χρήστο και Coach και τα πάντα! Είναι διαρκώς δίπλα μου στην ζωή μου! Ήταν διαρκώς δίπλα μου (σε πάρα πολλά σημεία και σήμερα και φώναζε να τον ακούει όλη η Φλωρεντία). Τα όνειρα ποτέ δεν σταματούν και έτσι θα ζω και εγώ κυνηγώντας τα δικά μου. Επόμενο ραντεβού με τον Μαραθώνιο την άνοιξη πάλι !

Δες την καταγραφή του αγώνα μου στο Garmin Connect: https://connect.garmin.com/modern/activity/970055681

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial