Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2015 – Athens Half Marathon

2015 - Athens Half Marathon

Distance: Half Marathon Classification: 4th place, Finish time: 1:24:33

Ήταν μια πολύ όμορφη μέρα για την Αθήνα με χιλιάδες κόσμο να ξεχύνεται σε ανοιχτή και φιλόξενη για δρομείς διαδρομή του Ημιμαραθωνίου! Ο καιρός για εμάς ήταν βέβαια δύσκολος αλλά έτσι είναι η Ελλάδα μας! 

Χάρηκα την συμμετοχή μου, χάρηκα τον τερματισμό μου γι ένα ακόμη λόγο, για το ότι σε πολλά σημεία μου φώναζαν τα 2 τέκνα μου! Είμαι επίσης ευχαριστημένη γιατί μόλις πριν 20 ημέρες έτρεξα στον Μαραθώνιο της Βιέννης (και δεν είχαν πάει και τέλεια τα πράγματα εκεί). Ίσως προπονητικά δεν ήταν σωστό να τρέξω τόσο κοντά ξανά μεγάλη απόσταση, εξάλλου καμία από τις άξιες συναθλήτριές μου δεν είχε τρέξει Μαραθώνιο. Παρασύρομαι όμως από τις μεγάλες γιορτές και ποτέ δεν το μετανιώνω! 

Τέταρτη (1.24.33), άκρως τιμητική, θέση λοιπόν με αξιοπρεπή παρουσία και την κορούλα μου να με κυνηγά στην ανηφόρα της Πανεπιστημίου! Φτερά στα πόδια μου έδωσε! Όλα καλά λοιπόν! Αφήνω το καλοκαιράκι τους δρόμους και αφιερώνομαι στο αγαπημένο μου Τριαθλο. Μεγάλος στόχος τα European Games στο Baku (Azerbaijan) στις 13 Ιουνίου!

Δες την καταγραφή του αγώνα μου στο Garmin Connect: https://connect.garmin.com/modern/activity/763535547

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial