Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2014 – Spetses Mini Marathon

2014 - Spetses Mini Marathon

Distance: 10km, Classification: 1st place, Finish time: 37.35

Συμμετοχή και φέτος στα 10.000μ του Spetses mini marathon! Εξαιρετικός αγώνας, πανέμορφα στημένος πάνω σε ένα νησί δαντέλα, καταπράσινο! Στολίδι! Οι εθελοντές έδωσαν πάλι τον καλύτερο εαυτό τους! Η Μαρίνα Κουταρέλλη όπως κάθε φορά μας σκλάβωσε με την φιλοξενία της! Πολλοί φίλοι, φίλες, έτρεξαν, κολύμπησαν, διασκέδασαν. Μαζί και εκατοντάδες πιτσιρίκια που ξεχύθηκαν από την Κοργιαλένιο και χάρηκαν την συμμετοχή τους, μαζί και τα δικά μου! Συγκινήθηκα ξανά σαν χαζομαμά να τα κοιτάζω να τρέχουν με κόκκινα μαγουλάκια! 

Όμορφες στιγμές, Σπετσιώτικες , που μας χαρίζει ο Αθλητισμός! Στα αγωνιστικά μου αγωνίστηκα καλά, πέρασα όμορφα, συνεχίζω με εξαιρετική διάθεση. Όποτε αγωνίζομαι, η διαδικασία που με χαρακτηρίζει (τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια) είναι: 

α) πριν και μετά τον αγώνα διασκεδάζουμε την συμμετοχή μας, χαιρόμαστε που είμαστε εκεί και, 

β) μόλις ξεκινήσω το ζέσταμα και μπω στην εκκίνηση ετοιμάζομαι να αγωνιστώ με τον καλύτερο εαυτό μου με σοβαρότητα και στρατηγική. Αυτό έπραξα και αυτή την φορά μένοντας ευχαριστημένη.

Δες την καταγραφή του αγώνα μου στο Garmin Connect: http://connect.garmin.com/modern/activity/611139901

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial