Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2014 – Ladies Run

2014 - Ladies Run

Distance: 10km, Classification: 1st place, Finish time: 

Κοσμοσυρροή και χθες στον 3ο Ladies Run. Άρωμα, φινέτσα, ομορφιά, στιγμές, χαμόγελα! Ήταν εμφανές ότι δεν ήταν απλά ένας αγώνας , ήταν και πάρτυ! Θέλω να πω ότι όλες μας ήμασταν όμορφες μία προς μία! Δεν υπάρχει γυναίκα που να ξεκινά να τρέξει το πρωί, να φορά τα αθλητικά της και να μην είναι όμορφη. Αν λόγω κλίματος και περιβάλλοντος μακιγιαριστήκαμε, ακόμη καλύτερα! Στο Ladies Run τα χρώματα περίσσευαν! Ροζ κολάν, κίτρινα, κόκκινα, μπλε μπλουζάκια, τα καλύτερα που είχαμε στο συρτάρι μας! 

Πάνω από 700 γυναίκες μαζευτήκαμε για να διασκεδάσουμε σε ένα σημείο στην Αθήνα που μοιάζει cart postal, την Ριβιέρα της Αθήνας. Εξαιρετική δουλειά από το Ladies Run Greece. Μέσα στον καταπράσινο Καβούρι, σημείο συνάντησης με πολλές φίλες. Βγάλαμε όλη την θετική μας ενέργεια. Όταν αγωνίζομαι, μόλις ακουστεί η εκκίνηση κάνω focus στον αγώνα. Εξαιρετικό fair play από τις αγαπημένες μου συναθλήτριες. Αυτό που αρμόζει στον χαρακτήρα Μεγάλων Αθλητριών. Μόλις όμως ο αγώνας τελείωσε το party συνεχίστηκε! Και γιατί όχι! Είναι αποδεδειγμένο και ιατρικά… ότι η ζωή θέλει χαμόγελα, χιούμορ και σβήσιμο αρνητικών σκέψεων. Καλή συνέχεια Ladies!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial