Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2013 – XTERRA Greece

2013 - XTERRA Greece

Distance:  Classification: 8th place, Finish time: 

Το πρώτο Xterra (ορεινό Τρίαθλο)  στην Ελλάδα! Στην Λίμνη Πλαστήρα! Δεν θα μπορούσα να λείψω! 300 συμμετοχές! Από αυτούς, 25  elite athletes και πάρα πολλοί ξένοι και εκατοντάδες Έλληνες! Η διοργάνωση εξαιρετική, πανέμορφος χώρος, ο καιρός δεν μας τα χάλασε, απαράμιλλη ομορφιά από την περιοχή! Όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι και το σημαντικότερο έτσι δείχνουμε τι σημαίνει Ελλάδα. 

Αγωνιστικά  τερμάτισα στην 8η θέση των Pro (Elite) αθλητριών και στην 60η θέση overall και 1η από τις Ελληνίδες αθλήτριες. Ήξερα από πριν ότι στο mountain bike ήμουν εντελώς άπειρη και άνευ τεχνικής. Το ζητούμενο λοιπόν ήταν να έρθω με ασφάλεια. Το παραφοβήθηκα βέβαια διότι δεν πάτησα και στα σημεία που γινόταν. Το πήρα με φόβο και βγήκε ως υγιεινός περίπατος. Στο κολύμπι το κυνήγησα κάπως αλλά στο τρέξιμο έσωσα λίγο την παρτίδα κάνοντας τον 2ο καλύτερο χρόνο από πλευράς γυναικών και έτσι κάλυψα λίγο έδαφος. Εν τω μεταξύ Μαραθωνοδρόμος είμαι πια, αυτά γίνονται για την αγάπη που έχω στο Τρίαθλο, για να συναντιέμαι με αγαπημένους φίλους και φίλες, αλλά και για έξτρα δύναμη! 

Πάντως έμεινα ενθουσιασμένη με το event, αγωνιστήκαμε σε πανέμορφο τοπίο και ξανασυναντήθηκα με φίλους και φίλες από το Τρίαθλο που μας επισκέφθηκαν. Με την Kathrin Mueller έχουμε αγωνισθεί πολλές φορές στο παρελθόν και χάρηκα που την είδα! Χάρηκα και με το ήθος αλλά εντυπωσιάστηκα και με την τεχνική και των υπόλοιπων παιδιών! Ευχή όλων μας να γίνει θεσμός το Xterra Greece.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial