Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2013 – National Track & Field Championships

2013 - National Track & Field Championships

Distance: 10km, Classification: 6th place, Finish time: 36.35

Άλλο ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ και φέτος! Είμαι ευγνώμων στην Ανώτερη Δύναμη που ήμουν και φέτος σε μία ακόμη εκκίνηση! Αγωνιστικά έτρεξα όπως έπρεπε, χωρίς ρίσκο, με έναν ρυθμό που θα τερματίσω χωρίς εκπλήξεις. Ήταν ένας αγώνας καλός! 

Αγωνιστήκαμε μαζί με την δυναμική νεαρή συναθλήτρια μου από τον σύλλογό μου, Γιώτα, αλλά και την φιλενάδα Μάγδα Γαζέα. Αλήθεια πόσα χρόνια έχουμε συμπληρώσει Μάγδα μου να τρέχουμε στους στίβους παρέα! Μαμάδες πια αλλά επιμένουμε! Αυτό  είναι πια που με εξιτάρει! Χαίρομαι γιατί όταν τρέχω με την Μάγδα αισθάνομαι όχι ότι απλώς τρέχω με μία πραγματική φίλη αλλά με τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας! Έχω πάντα στο μυαλό μου έξυπνα, δυνατά, και παρούσα παντού! Στα αγωνιστικά ήμουν 6η με 36.35. 

Πάντως ο αθλητισμός μας κάνει πιο παιδιά, πιο φυσιολογικούς ανθρώπους! Είναι ελιξίριο! Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρω ότι όλο το σωματείο μου, ο ΙΛΙΣΟΣ, έκανε εξαιρετική εμφάνιση, Δυναμική. Βροντερό παρών στις αποστάσεις ο ΙΛΙΣΟΣ! Με Μάρκο Γκούρλια, 1ο στους Νέους και 4ο στους Άντρες, με εξαιρετική επίδοση 31.20. Τον Χαράλαμπο Πιτσώλη, 2ο στους Νέους με επίδοση 33.02, ενώ για η μαχητικότατη Γιώτα, 2η στις νέες και 7η στις γυναίκες με επίδοση 36.48. Ο Λάμπρος Μαλτέζος τερμάτισε στην 4η θέση με επίσης καταπληκτική επίδοση 32.15. Ο Άλκης Καφώρος τερμάτισε στην 10η θέση με 36.39. Στους Άντρες ο Αλέξης Πασπάτης ήταν 9ος με 32.16 που ήταν και ατομικό του ρεκόρ! Ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης τερμάτισε στην 12η θέση έχοντας προβλήματα τραυματισμού, κάνοντας πάντως ατομικό ρεκόρ. Η Χαρά Σκουλαρίκη  στις γυναίκες κατέλαβε την 15η θέση με επίδοση 40.07. Ο Δημήτρης Δριτσάκος χωρίς να έχει ξεκουραστεί πλήρως από τον Μαραθώνιο στο Μιλάνο τερμάτισε με επίδοση 36.04. Μπράβο Παιδιά!!!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial