Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2013 – Milano City Marathon

2013 - Milano City Marathon

Distance: Marathon, Classification: 9th place, Finish time: 2.47.16

Φέτος η χρονιά ξεκίνησε με στόχο έναν χρόνο κοντά στο 2.43 στον Μαραθώνιο. Οι προπονήσεις έδειχναν πραγματικά ότι μπορώ να το πετύχω! Δεν παύω όμως να είμαι κοινή θνητή, μαμά με  δύο παιδιά, με οικογένεια και τα πράγματα ήρθαν αλλιώς… Ιώσεις από τα παιδιά, εβδομάδες ολόκληρες χαμένες προπονητικά και όλα αυτά μόλις πριν ενάμιση μήνα! Έχασα αρκετές  προπονήσεις επί εβδομάδες.

Δεδομένων των συνθηκών λοιπόν μόλις άρχισα να αισθάνομαι καλύτερα και να μπορώ να τρέχω σαν άνθρωπος άρχισα να μπαίνω σε αγώνες αντί για προπόνηση. Μου έλειπαν οι ρυθμοί, μου έλειπαν πολλά. Η συμμετοχή  στον Μαραθώνιο του Μιλάνου πέρασε από 40 κύματα! Ένα μήνα πριν είπα ας μην πάω μόνο για ταξίδι. Τότε είπαμε ας δούμε μέχρι το Παν/νιο Διάθλου (21 ημέρες πριν). Αποφασίσαμε να μπω χωρίς  μεγάλους στόχους, χωρίς επιθετική στρατηγική αλλά για ατομικό ρεκόρ, κάτι που πλησίασα αρκετά. Δεδομένων των δυσκολιών που πέρασα φέτος τον Χειμώνα, και μόνο που πέρασα το finish line, αισθάνομαι γεμάτη! Παράλληλα σε 3 Πανελλήνια Πρωταθλήματα, από την αρχή της χρονιάς, ήμουν εντός μεταλλίων, όχι και άσχημα.

Ευχαριστημένη λοιπόν με το 2.47.16, με πικρή γεύση ότι μπορώ πολύ καλύτερα. Θα γίνει κάποια στιγμή! Αλλά αυτό δεν είναι το ωραίο του Αθλητισμού;

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial