Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2013 – Athens Classic Marathon

2013 - Athens Classic Marathon

Distance: 42.195km, Classification: 2nd place, Finish time: 2.50.35

Θα ήθελα να ξεκινήσω λίγο διαφορετικά. Σήμερα μπαίνοντας στο Παναθηναϊκό Στάδιο, αλλά και μετά, στις απονομές μου φάνηκε πως υπήρχε ακόμη περισσότερος κόσμος! Ηλιόλουστη μέρα, με σημαντικές δυσκολίες για εμάς τους δρομείς. Στην κερκίδα επευφημίες για όλους! Γυναίκες με τα παιδιά τους να φωνάζουν σε κάποιον μπαμπά! Αλλά και το αντίστροφο, σε κάποια μαμά! Άλλοι τερμάτιζαν έχοντας στους ώμους ή στα χέρια τα παιδιά τους. Γιορτή, κοσμοσυρροή! Ο Δημήτρης με την κορούλα του, ο Κώστας με τις δίδυμες! Η Μάγδα με την ομορφιά! Κάπου εκεί ήταν και ο δικός μου γιος με την οικογένειά μου! Ο σύζυγός μου, δεν το συζητάμε, πανταχού παρών, από την διαδρομή μέχρι τις απονομές! Ζωντανά live… η κορούλα μου μαζί με την άλλη γιαγιά να παρακολουθεί που είναι η μαμά της!

Αισθάνομαι τυχερή που το ζω έτσι! Αισθάνομαι τυχερή που για άλλη μια φορά μπήκα και έτρεξα σε αυτήν την μαγική, Ιστορική διαδρομή του Μαραθωνίου της Αθήνας, η οποία επιφυλάσσει εκπλήξεις πάντα και που έρχονται από τα μακρινότερα μέρη του κόσμου για να το ζήσουν! Δεν μπορείς να λείψεις από τον Μαραθώνιο της Αθήνας με όποιον ρόλο διαλέξεις να είσαι εκεί. Εθελοντής, Αθλητής, Θεατής!!!

Στα αγωνιστικά. Ο καιρός σήμερα δυσκόλεψε όλους σχεδόν τους αθλητές. Το γνωρίζαμε όλοι. Έπρεπε να το λάβουμε υπόψιν. Ο Μαραθώνιος είναι ένα αγώνισμα που τρέχεις με τα πόδια, αλλά και με το μυαλό, αλλά και με την ψυχή όταν τελειώσει η ενέργεια… Στόχος ήταν 3-4 λεπτά πιο κάτω αλλά οι σημερινές συνθήκες έδειξαν ότι αυτό δεν ήταν εφικτό. Οι περισσότεροι δρομείς ξέφυγαν ούτως ή άλλως από τους στόχους τους. Δεύτερη θέση λοιπόν με 2.50.35 με πρώτη την πανάξια Μάγδα Γαζέα, χρόνια τώρα καλή μου φίλη!

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναθλητές μου, του ΙΛΙΣΟΥ, Δημήτρη, Δημήτρη, Αλέξη που με βοήθησαν πολύ σήμερα! Πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και του χρόνου ή μάλλον στην επόμενη διοργάνωση να τρέξουν και οι  Ολυμπιονίκες της ζωής, οι αθλητές με τα αμαξίδια!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial